Izceliet interjeru ar kamīnu

Lai kamīni būtu piemēroti visiem, ir izveidoti dažādi to veidi, bet tie visi sniedz vienādu siltuma apjomu. Kvalitatīvās kamīnkrāsnis pieejamas ar atšķirīgiem apdares variantiem, pietam Jūs varat noteikt, kur to novietot – telpas vidū, pie tālākās sienas vai kur pavisam citur. Piedāvātie stūra dīvāni ir ļoti kompakti, tomēr ar tiem arī var apsildīt vairākas telpas. Cita opcija ir granulu kamīni, taču jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai nepieciešami speciāli režģi. Krāsnis nodrošina vairākas privilēģijas, jo ražotāji izmanto tehnoloģijas, kas samazina izmešu daudzumu utt.

Inovatīvas krāsnis pirtīm

Kvalitatīvās  krāsnis saunai ir ērts risinājums, jo pirtī izmantojamiem akmeņiem ir īpaša tvertne un krāsns durtiņu vēršanas virzienu var izraudzīties pats. Šāda veida malkas krāsnis ir tikpat ērti kurināt, jo daudzi modeļi izstrādāti tā, ka nav pat jāieiet pirts telpā. Ja gribat veidot “melno” pirti, atbilstošākais krāsns apdares materiāls būs speciālais ziepjakmens, jo tas lēni atdod visu siltumu, tādēļ telpas sienas pēc pirts apmeklējuma pilnībā nožūs. Ierīkotās krāsnis un to lielās durvis jātīra diezgan bieži, bet tas neprasīs daudz laika. Pati atrašanās pirtī būs tik ļoti relaksējoša, ka uzreiz aizmirsīsiet par savu ikdienas steigu un izbaudīsiet pirts smaržu.

Kā izraudzīties plīti virtuvei?

Parocīgās plītis var izmantot dažādiem nolūkiem, pietam ievērojami atšķiras to siltumatdeve un citas iezīmes, tāpēc cītīgi iepazīstiet katru no tām. Toties plītis ar cepeškrāsni ir daudz vērtīgākas, jo nav nepieciešamas divas atšķirīgas iekārtas, lai pilnvērtīgi sildītu māju un vēl gatavotu kārtējo maltīti. Ieskatoties piedāvājumā vērts padomāt, vai Jums vajadzīga plīts ar divām atsevišķām cukām, jo tas ļautu lietot abas šīs plīts funkcijas reizē. Liela daļa no plītīm pilnībā veidotas ar ziepjakmens apdari, līdz ar to plīts virsmu nav tik vienkārši deformēt, saskrāpēt utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.