Riepu garāža izdevīgiem pirkumiem

Katrai sezonai vajadzīgas atbilstošas un kvalitatīvas riepas, tādēļ veco komplektu vēlams nomainīt pirms sezonas sākšanās. Savukārt jaunas riepas daudz labāk pildīs savas funkcijas un Tava atrašanās uz ceļa nebūs tik riskanta, lai arī kādi būtu laikapstākļi. Pats izdevīgākais izvēles variants, ko rekomendē riepu serviss, ir dažādas mazlietotas riepas, kuras nodrošinās tikpat lielu komfortu. Pilnīgi visas lietotas riepas tiek pārbaudītas ar tikpat lielu atbildības sajūtu kā pārējās, tādēļ Tu varēsi pavisam droši tās izmantot, nebaidoties par kvalitāti. Lai kādas lētas riepas Tev būtu nepieciešamas, tieši riepu garāža ir labākā vieta, kur tās doties meklēt, jo eksperti piedāvā pat nestandarta izmērus.

Izvēlies lietotas vasaras riepas

Tieši tāpat arī lietotas vasaras riepas ir viena no opcijām, lai samazinātu izdevumus, turklāt šādas riepas Rīgā tiek pārdotas ar vismaz 6 mm protektora atlikumu. Pielāgotas vasaras riepas garantē daudz stabilāku un klusāku braukšanu. Labāko ražotāju riepas Ulbrokā noderēs vairākām sezonām, tomēr svarīgi sekot līdzi to stāvoklim, lai iespējami labāk izvairītos no problēmām uz ceļa. Ierastā riepu montāža ir svarīgs process, kura sākumā darbinieki lieto hermētiķi, kas palīdz riepā ilgāk saglabāt vēlamo spiedienu. Veicot montāžu tiek aplūkoti arī ventiļi, diski u.c. detaļas, jo nereti ir nelieli bojājumi, kurus ievēro tikai speciālisti ar lielu pieredzi. Loģiski, ka riepu balansēšana ir ļoti svarīga, jo katra riepu maiņa var būtiski ietekmēt auto vadīšanas kvalitāti, var parādīties neliela vibrācija utt.

Kā riepas piemērotas ziemai?

Izraugoties lietotas ziemas riepas savam auto, vienmēr jāatceras, ka tās visbiežāk būs derīgas 1-2 ziemas sezonām, tomēr daudziem tas ir ļoti izdevīgs variants. Lai Tev nebūtu jāuztraucas par svārstīgiem laikapstākļiem, ziemas riepas jāuzmontē jau pašā sezonas sākumā, tad vienmēr zināsi, ka saķere būs daudz labāka pat uz tāda ceļa, kas pārklāts ar sniegu. Sagatavotā riepu noliktava ir ļoti apjomīga un vienmēr domā par katru savu klientu, tāpēc piedāvājumā ietilpst riepas dažāda tipa auto. Riepas Dreiliņi var pasūtīt dažādos izmēros, tādēļ Tev nebūs grūti atrast attiecīgo komplektu arī kādam kravas auto. Atsevišķi pieejami arī populāri lietie diski, kuru vērtīgākais bonuss ir nelielais svars, tādēļ būs viegli bremzēt. Turpretim lietoti auto diski būs lētāki, tomēr jebkurā gadījumā svarīgi aplūkot konkrēto riepu izmēru un diska stiprinājuma diametru.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.