RISINĀJUMS TELPU DEKORĒŠANAI

Jebkurā telpā siena ir vislielākais un pateicīgākais objekts telpu dekorēšanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpas izmērus, liekot akcentu uz svarīgāko. Izplatīts veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda tipa kanvas ar sev aktuālu apdruku.

Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēc tam, uz tā var gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Ārkārtīgi populāri ir uz kanvām uzdrukāt dažādas sev tuvas fotogrāfijas, ko ir var izprintēt arī kā kolāžu, piešķirot īpašu akcentu ne tikai sienai, bet arī pašai telpai. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji 5 centimetru atstarpi. Mūsu mājas lapa ir lieliska iespēja arī gūt iedvesmu kanvas idejām, ienāc un pārliecinies pats!

KANVAS IZGATAVOŠANA.
Maldīgi uzskatīt, ka kanvu izgatavošana ir vienkārša attēla izprintēšana uz audekla. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar speciālu laku, lai tās būtu vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. Laka, ar ko kanva tiek apstrādāta pēc izgatavošanas, novērš saules staru ietekmi uz attēlu, līdz ar to, to var novietot telpu saulainākajā vietā, kas, savukārt, nebūs ieteicams vienkāršiem lielizmēra drukas darbiem vai arī fotogrāfijām. Kanvas kopšana ir gaužām vienkārša – laiku pa laikam to nepieciešams noslaucīt ar mīkstu lupatiņu. Kanvas izgatavošanā liela loma būs arī attēla kvalitātei. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir 2 MB. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un .png formāti. Kanvu izgatavošana notiek vienas vai divu dienu ietvaros.

AR KĀDĀM IZMAKSĀM JĀRĒĶINĀS PĒRKOT KANVU?
Foto kanvas izgatavošanas cena būs atkarīga no dažādiem kritērijiem. Kanvas cena bieži vien tiek noteikta balstoties uz to, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela loma. Mazākais kanvas izmērs ir 20×30 cm, savukārt lielākais 120×180 cm lielumā. Ja jautāsiet, cik tad īsti tas maksā, atbilde nav viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan dažādus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums varētu izmaksāt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.