KONDITOREJAS PRECES PĒC PASŪTĪJUMA

Nāk tuvāk gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Lielisks galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tāpēc, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Katrā Ziņā netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ārkārtīgi pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs allaž!

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs mazliet dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tāpēc ar to ir jārēķinās pirkuma veikšanas brīdī.

 

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, būs banketa galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat populārs kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab pircējiem vēlams no sākuma iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketa ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.