Ļaujies ģimenes piedzīvojumiem ar SUP!

Jauninājums supošana vai kā citur to dēvē SUP sērfošana ir slīdēšana pa ūdens virsmu, izmantojot dēli un airi. Un katrs var apgūt šo procesu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Viss, kas tad nepieciešams, ir sup dēļi un airis. Cilvēkiem, kuriem nemaz nav vispār iemaņu, sup izbraucieni var būt esot uz ceļiem. Šādi varētu iemācīties turēt līdzsvaru un pamazām mēģināt celties uz kājām. Bez tam var būt neaprakstāmas sajūtas, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Un sup izbraucieni tiešām ir neatkārtojams pasākums, tā kā suposana var notikt kā dīķī, upē, uz ezera, jūra vai pat okeānā. Pats galvenais, lai laiks ārā būtu piemērots.  Interesē sup dēļi cena ? Uzzini vairāk mājas lapā!

Kāda veida sup dēļi ir atrodami?

Sup dēļi tiek iedalīti gan pēc garuma, tā arī pēc to platuma. Piepūšamie sup dēļi pēc svara būs sākot ar 6-18kg. Sup dēļi ir platuma ziņā būs atrodami sākot ar 25 līdz 40 collām. Jo mazāks ir dēļa platums, jo grūtāk tad ir turēt līdzsvaru, taču mazāks dēļa platums sekmē to, ka supošana būs ātra. Labākais dēļa platums iesācējiem tad ir no 32 līdz 35 collas. Ar šādu paltumu jebkuri sup izbraucieni būs viegli, ērti manevrējami, un dēlis neliks satraukties no klāt nākošā viļņa. Jo lielāks svars ir braucējam, jo jāmeklē platāki sup dēļi. Un otrādi – maza svara braucējam būs ērti uz šaurāka dēļa. Sup dēļi pēc biezuma ir sākot ar četrām līdz sešām collām. Turklāt, jo biezaks ir dēlis, jo mazāk tas iegremdēsies ūdenī no slodzes uz tā. Maksimāla platuma sup dēļi noteikti ir izcili noderīgi aukstā klimatā. Bez dēļa, lai supošana būtu izdevusies Jums būs nepieciešams airis un drošības pavada, kas stiprinās pie kājas un notur Jūs pie dēļa.

Buru jahtas noma vai arī sup īre, kas ir tas, kas būs interesantākais laika kavēšanas variants?

Bez šaubām atpūta ar draugiem vai atpūta ar ģimeni vienmēr būs patīkama, bet ar draugiem tā parasti ir aktīvā atpūta. Kad ir apnikusi pieejamā velosipēdu noma Vecrīgā, lieliska alternatīva būs buru jahtas noma, kas būs neaizmirstama. Taču, kad būsiet nolēmuši, ka būs atpūta ar ģimeni, ir rekomendējams doties kaut kur pie dabas un ideālā gadījumā pie ūdens. Parasti atpūta ar ģimeni asociējas ar bērnu izklaidēšanu, šeit lieliska iespēja būs laivu noma vai arī katamarānu noma, ja viesu nama īpašnieks piedāvā tāda veida pakalpojumu. Pie tam mūsdienās jau ir jauns modes trends, turklāt nebūs svarīgi, vai Jums atpūta ar ģimeni vai draugierm, tā jaunā aktīvā atpūta ir sup izbraucieni. Labakais, ka Jums pat nevajag savu dēli, tagad daudz kur būs pieejama sup noma. Nenoliedzami, ja supošana paliek par Jūsu ikdienas sastāvdaļu, lētāk tomēr ir nevis sup īre, bet labāk iegādāties savu dēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.