Kādam tieši jābūt pa īstam labam sos servisam?

Liels jautājums, kā pareizi rīkoties, kad dzīvokļa slēdzeņu atvēršana nemaz nav iespējama, ir pirmais, kas rodas situācijās tieši ar salūzušu slēdzeni vai, piemēram, salauztu atslēgu. Tas jau varētu notikt jau ar jebkuru cilvēku, neatkarīgi no durvju materiāla – koks, alumīnijs, metāls. Turpretim, šofera diena tiks sabojāta, ja negaidot izrādīsies, ka auto durvis neatveras ne no iekšpuses, ne ārpuses. Šajā gadījumā Jums jānomierinās un nedrīkstētu panikot. Pastāv ne viens vien atslēgu serviss, kurš var palīdzēt tādā gadījumā, uzzināt vairāk par kuriem var internetā.

Durvju, auto, seifu slēdzenes – iespējamie salūšanas veidi ir tik ļoti līdzīgi

Parasti, kad slēdzeņu atvēršana ir neveicama, turklāt tas ir brāķis, tajā gadījumā to būs jālabo. Bet arī labākās kvalitātes slēdzenes laika gaitā nolietojas, bet šo lietošana paliek sarežģīta. Produkti, kuri izgatavoti no maiga tērauda vai, piemēram, alumīnija, saplīst visātrāk.

Jaunās ēkās slēdzenes un to mehānismi bieži tiek arī salauzti dabīgas mājas nosēšanās dēļ. Mājas iegrimšana ietekmē durvju ailes nobīdi un līdz ar to pasliktinās arī slēdzeņu daļu stāvokli. Sakrātie putekļi, kas tad nejauši iekrīt slēdzenē, izraisa tās darbības traucējumus. Šo pašu varētu attiecināt pat uz tādiem gadījumiem, kad tieši nevar būt īstenota auto durvju atvēršana. Ir situācijas, kad būs vajadzīga tikai nenozīmīgas durvju slēdzenes kādas daļas tīrīšana un nomaiņa. Gadās, ka nolietojuma pakāpe jau ir tik ļoti augsta, kad to nevar atjaunot, un būs vienkāršāk nekavējoties nomainīt visu mehānismu.

Durvju slēdzenes varētu būt saplīsušas pat, kad pret ārdurvīm izturas ar fizisku spēku, aizcērtot durvis. Šis arī jau var sekmēt šo gadījumu, ka klientam var būt vajadzīgs durvju remonts.

Tieši pēc kā vadīties, meklējot palīdzību mitekļa ārdurvju vai auto atvēršanā?

Galvenie noteikumi, kuriem jāatbilst uzņēmumam, kas tieši veicina durvju servisu, būtu šādi:

  • Pilnvērtīga vietne ar labu saturu tajā. Godājama kompānija domās par redzējumu, ko tad tas var atstāt uz klientu;
  • Iestādes darbības uzsākšanas datums. Jo vecāks tas ir, jo mazāka pastāv iespēja saskrieties ar krāpniekiem;
  • Protams būtu jāpievērš uzmanība tam, lai arī durvju servisa speciālists, izņemot tieši no durvīm slēdzeni, nepazūd, tā kā visbiežāk gadās, kad pēc tam zvana un pieprasa lielu summu par jaunu slēdzeni un darbu;
  • Pastāv pieejama atgriezeniskās saites veidlapa, telefona numurs, ātras operatoru un dispečeru atbildes uz neskaidrībām;
  • Apskatiet atsauksmes jau par uzņēmumu, kur ir piedāvāts durvju remonts un sos durvju atvēršana;
  • Esiet uz vietas, līdz ko tiek īstenota seifa, auto vai durvju atvēršana, vērojiet un esiet modri līdzi visām darbībām;
  • Kad tiek mainītas durvju slēdzenes, vērsiet īpašu vērību viņu iepakojumam – slēdzeņu komplektam jābūt aizvērtam. Speciālistam tas jāatver Jūsu priekšā, vai to dara klients pats.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.