Sup noma – iespēja aizbēgt no pilsētas

Supošana jeb kā citur to dēvē sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Un katrs varētu iemācīties šo procesu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Viss, kas ir nepieciešams, ir sup dēļi un airis. Cilvēkiem, kuriem nav vispār pieredzes, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Šādi var apgūt turēt līdzsvaru un pamazām mēģināt celties uz kājām. Bez tam var būt neaprakstāmas sajūtas, tajā brīdī, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Kā arī sup izbraucieni ir universāls pasākums, jo supot var kā dīķī, upē, uz ezera vai jūra un okeānā. Galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/katamaranu-noma/

Pirkums vai sup noma – kā var sameklēt labāko dēli?

Sup dēļi ka arī veidi ir ar saviem trūkumiem un priekšrocībām. Bet supošana jau ir tieši tas, ko tieši Jūs gribat, jau ir jāsaprot, kas ir tas, kas jau ir svarīgāks: planierveida manevri, universāla stabilitāte, pārgājiena tipa ērtības vai sacīkšu sup dēļi, kuri pārsteidz ar ātrumu. Lai sup izbraukumi izdotos, pievērsiet vērību SUP izmēriem un tam, kādā veidā tie ietekmē dēļa īpašības. Sērfinga sup dēļi izgatavoti tieši priekš iešanai pa viļņiem. Vispopulārākie tad ir universālie sup dēļi, tie tiek ražoti dažādu izmēru, medeļu un standartā ir piepūšamie. Atrodiet atbilstošu garumu un platumu atkarībā no jūsu vēlmēm, garuma, smaguma, lietošanas līmeņa. Tūrisma sup dēļi nevainojami slīd, savukārt garā garuma dēļ, dēļi var uzņemt ātru ātrumu, bet platums nodrošina stabilitāti. Sup dēļi sacensībām tiek dēvēti par raketi starp sup dēļiem. Vēl svarīga lieta būs sup dēļu garums, platums kopā ar biezumu, kas nosaka to, kāda būs supošana. Protams, ka neaizmirstam par pamata inventāru, kas ir drošības pavada un veste, bez tiem nemaz nav vēlams doties ūdens izklaidēs.

Bez šaubām atpūta ar draugiem un atpūta ar ģimeni vienmēr ir vēlama, bet ar draugiem tā visbiežak ir tieši aktīvā atpūta. Kad būs apnikusi pieejamā velosipēdu noma Vecrīgā, lieliska alternatīva būs buru jahtas noma, kas būs neaizmirstama. Bet, ja esat nolēmuši, ka būs atpūta ar ģimeni, būtu ieteicams doties kaut kur pie dabas un ideālā gadījumā pie ūdens. Visbiežāk atpūta ar ģimeni asociējas kopā būšanu ar bērniem, šeit superīga iespēja būs laivu noma vai katamarānu noma, ja nama saimnieks piedāvā tāda veida pakalpojumu klāstu. Bet mūsdienās jau ir jauns modes trends un nav nozīmīgi, vai Jums atpūta ar ģimeni vai draugierm, šī jaunā aktīvā atpūta ir sup izbraucieni. Labakais, ka Jums pat nevajag savu dēli, tagad daudzās vietās ir atrodama sup noma. Nav noliedzams, ka, gadījumā ja supošana paliek par Jūsu ikdienas sastāvdaļu, izdevīgāk taču ir nevis sup noma, bet nopirkt sev savu dēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.