TELPU APKURES IESPĒJAS MĀJAI

Tuvojas ziema, pie tam ar lieliem soļiem, tādēļ loģiski, ka aktuāls kļūst jautājums par optimālu telpu apkurināšanu savā mājoklī. Šādos gadījumos nedaudz paveicies ir daudzdzīvokļu namu iemītniekiem, par kuru telpu apkuri rūpējas namu apsaimniekotājs, pieslēdzot apkuri apkures sezonas sākumā. Bet, ja dzīvojat privātmājā, eksistē daudz un dažādi risinājumi tam, kā aukstā laikā nodrošināt siltas mājas. Projektējot māju, jebkurš arhitekts, pašā mājas viducī, pat ja tam nav vajadzība, ieprojektēs dūmvadu, lai vajadzības apstākļos būtu iespējams mainīt telpu apsildes formu bez liekiem izdevumiem un problēmām. Dūmvads tiek izbūvēts mājokļa vidū, lai tam var piekļūt viegli no ikvienas telpas mājā un skurstenim pievienot krāsni vai kamīnu.

KAMĪNI UN KRĀSNIS MĀJOKLIM

Pastāv dažādi telpu apsildes risinājumi. Ja dzīvojot privātmājā, un negribat lietot elektrisko telpu apkurināšanu, tad ir variants ierīkot krāsniņu, kamīnu, plīti, granulu katlu un dažādus citus telpu apkures risinājumus. Telpas stūrī sprakšķoša malkas krāsns vai arī kamīns, allaž telpai ir piedevis speciālu atmosfēru un omulību, papildus arī apsildot telpu. Krāsnis un kamīnkrāsnis katra tiek veidota tā, lai ne tikai pildītu savu funkciju, bet arī dizains iekļautos mājas interjerā. Tās ir askētiskas un arī nemanāmas, taču tajā pat laikā lomu pildošas. Stūra kamīnkrāsnis ir atsevišķa preču grupa, kas ir mūsdienīgs risinājums tradicionālai vērtībai. Kamīnkrāsnīm ir lielas durvis un tajā sprakšķošās liesmas, kas ir mājīguma rādītājs, būtu redzamas no katras vietas telpā. Universāliem un arī praktiskiem cilvēkiem noderīgi un arī interesanti liksies kamīnkrāsns un cepeškrāsns apvienojums. Neviena maltīte negaršo tā, kā gatavota krāsniņā, kas tiek kurināta ar malku. Lūk, dzīvojot arī divdesmit pirmajā. gadsimtā ir iespējams ieviest šādu vietējo eksotiku savās mājās, ierīkojot kamīnkrāsni ar cepeškrāsni. Ja Jūsu īpašumā ir arī pirts, tad katrā ziņā jāpievērš liela uzmanība tam, kā pirts telpa tiks piesildīta. Klientiem tiek piedāvāts preču katalogs ar vairākiem risinājumiem – gan mazākas krāsnis, kas piesilda saunas telpu, gan tādas, kas pilda dubultu funkciju, piesildot ne vien pašu pirti, bet arī priekštelpu, kurā pirms un pēc pirts rituāla ir patīkami uzkavēties jaukā kompānijā. Protams, arī pirts krāsnīm tiek nodrošināts lieliskais un arī askētiskais skandināvu dizains.

Atbilstošu apkures iekārtu savas mājas vai arī citu telpu apkurināšanai, atrast bez šaubām nav problēma, un arī nevajag aizmirst, ka gada aukstajā laikā nekas tā neienes mājās un arī sirdīs siltumu, kā sprakšķoša krāsniņa vai kamīns!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.