Labi logi kā arī labākā materiāla izvēlēšanās

Vissvarīgākais mūsu platuma grādos ir un būs siltuma noturēšana mājās. Bet tie īpašnieki, kam jau ir zemas kvalitātes logi mājās, ļoti labi zina, kāda tieši problēma iestājas ziemas mēnešos. Aukstums un vējš, kas iekļūst mājā, neizbēgami traucēs tiem cilvēkiem, kas nolemj ietaupīt naudu, laikā kad tika pasūtīti nekvalitatīvi pakešu logi un lēta logu montāža. Kvalitatīvi uzlikti un bez šaubām kvalitatīvi pvc logi sekmē labu siltumizolāciju, piem., brīdī, kad ārā ir mīnus pieci grādi, temperatūra pie loga majas iekšienē nebūs zem plus divdesmit grādi. Vasarā labi logi varētu aizsargāt dzīvokli no karsta laika, kā arī no spilgtas saules. Šeit nav būtiski, vai arī Jums būtu koka logi vai plastikāta, galvenais parasti ir kvalitāte un pareiza pašu logu montāža.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Pirms tam, kā tiek sūtīti logi, sakumā būtu jāsaprot, kāds tad tieši materiāls Jūsu gadījumā būs pats piemērotākais. Tā kā katram materiālam ir savi plusi vai mīnusi:
– koka logi var būt vairākkārt pārkrāsoti, kā arī ir ļoti dabiski un labi uztur siltumu, bez tam tieši koka palodzes ir ļoti estētiskas. Savukārt, negatīvās puses ir augstās izmaksas, slikta izturība pret uguni un pelējumu, bet pie nepienācīgas kopšanas var ātri sabojāties.
– alumīnija logi var izcelties ar samērā pieņemamām izmaksām, vieglu svaru, un tiem ir vienkārša logu montāža, taču šie logi diezgan slikti notur siltumu.
– plastikāta logi jeb pvc logi šodien ir vilabākais variants, jo tie ir salīdzinoši izdevīgi un arī labi notur siltumu.
Taču neņemot vērā to, kāda tieši tipa logi būs, tad priekš dzīvojamas telpas optimāls būs divkāršs vai trīskāršs iestiklojums, tas ir tam, lai sasniegtu labu siltumizolāciju un skaņas absorbācija.

Logu montāža un skaista palodze, vai tiešām ir iespēja veikt pasūtījumu vienuviet?

Ko tieši darīt, kad nepieciešami jumta logi, pārējie logi vai palodzes, metāla durvis vai arī garāžu vārti? Ir standarta izvēles algoritms, kurā pamata ideja jau ir pilnīgas informācijas izpētīšana un izmaksu noteikšana, ko Jūs esiet gatavi tērēt, priekš tam, lai tiktu pasūtīti pakešu logi vai metāla durvis. Atrodiet tās kompānijas, kas tad pārstāv tos ražotājus, kuru jebkura veida logi Jums labāk iepatikās. Nosūtiet cenas pieprasījumu tām, cik tad Jums izmaksās paši logi, palodzes un logu montāža, kā arī noskaidrojiet, kādi tad logi ir vislabāk piemēroti Jūsu gadījumā. Saņemot piedāvājums, izdaliet favorītus un tad mēģiniet samazināt cenu. Pie tam, veicot koppasūtījumu, iespējamas lielas atlaides. Brīdī, kad pie Jums ierodas uzmērītāji, Jūs varat novērtēt to profesionalitāti un tad atrast labāko pārdevēju, pie kā tiks pasūtīti Jūsu logi, palodzes, metāla durvis vai pat garāžu vārti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.