KAS IR IZPLATĪTĀKIE DRUKAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ?

Drukas pakalpojumi joprojām ir pakalpojums, ko izvēlas izmantot daudzi, turklāt ne tikai juridiskas, bet arī privātpersonas. Pakalpojuma cenu nosaka dažādi faktori un patērētājs, loģiski, allaž izvēlēsies pieejamāko un ar tīkamāko cenu. Dažādu faktoru optimizācija un kritiska pieeja savu pakalpojumu klāstam ļauj izvēlēties rentablus piedāvājumus, ko klientiem piedāvāt par labu cenu. Pēc līdzīga principa strādā arī interneta veikali, ietaupot uz telpām un darbiniekiem.

Pašapkalpošanās iespējas ir ieguvušas lielu popularitāti un tehniskās iespējas ļauj to nodrošināt arī online. Ja runājam tieši par drukas pakalpojumu pieejamību, tad tas nozīmē to, ka sistēma ir pilnībā automatizēta un piedāvājumā ir tie pakalpojumi, kas ir saistoši klientiem.

Vairāk informācijas var apskatīt uzņēmuma mājas lapā!

KUR PASŪTĪT UZLĪMES?
Par pašu populārāko drukas pakalpojumu var uzskatīt uzlīmju izgatavošanu. Pasūtījuma veikšana un noformēšana tiešsaistē ir elementāra, jāizvēlas daži parametri un tas noteiks pakalpojuma cenu. Jāsaprot cik lielas uzlīmes būs nepieciešamas, uz kādas plēves tās tiks printētas un vēl jāpievieno dizains. Arī pasūtījuma izpildes laiks ir viens no cenu veidojošajiem faktoriem. Ja nepieciešams steidzams pasūtījums ar piegādi 24 stundu laikā, tad tas maksās vairāk, rezultātā vienkāršas 100 uzlīmes ar piegādi nākošajā dienā izmaksās ap 25 eiro iekļaujot piegādi, taču bez PVN, savukārt bez ātras piegādes – ap 11 eiro. Cenas variē arī no pasūtījuma apmēra. Jo lielāks pasūtījuma apjoms, jo zemāku cenu varam piedāvāt.

KAS VEIC VIZĪTKARŠU DRUKU?
Vizītkaršu druka ir nākošā populārākā drukas darbnīcu pasūtījumu grupa. Daudziem par pārsteigumu vizītkartes joprojām ir populāras un pēdējā laikā pat kļuvušas nedaudz ekskluzīvas. Uzņēmums, kas piedomā pie sava tēla un tā pasniegšanas, izvēlas izgatavot stilīgas vizītkartes. Dizainu ir iespējams veidot online, tā pat kā augšupielādēt attēlus. 100 vienkāršas vizītkaršu vienības izmaksās ap 10 eiro ar piegādi pēc piecām dienām. Visu pārējo nosaka gan izmēri, gan izmantotais papīrs un dizains, kā arī izgatavošanas termiņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.