LOGU LOMA ARHITEKTŪRĀ UN FUNKCIONALITĀTĒ

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Pēc iespējas lielāks dienas gaismas un saules ieplūdums telpā ir viena no mūsdienu galvenajām prasībām. Pēc logu dizaina un formas var daudz ko pastāstīt par laikmetu, kurā ir būvēta konkrētā celtne – baznīca, pils, dzīvojamā māja, daudzstāvu nams, utml., konkrētāk par to nozīmi, arhitektūras tendencēm. Mūsdienās ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

IZVĒLIES LABĀKO LOGU MATERIĀLU SAVAI MĀJAI

Pirms nedaudz vairāk kā 20 gadiem PVC logu tehnoloģija kļuva par sava veida nozares revolūciju. 90% logu, ko redzam namu fasādēs Latvijā, ir veidoti no plastmasas, ar dažiem izņēmumiem no koka vai alumīnija. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Viens no iemesliem ir to ugunsdrošums. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija un pakešu logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Jebkāda materiāla logu uzstādīšanā ir jāpievērš liela uzmanība kvalitātei. ventilācijai telpā ir ļoti liela nozīme un to, lielākoties, regulē tieši pareizi uzstādīti logi, pretējā gadījumā var rasties problēmas ne tikai ar telpas tehnisko stāvokli, bet arī veselību.

KĀDI PAKALPOJUM TIEK PAVEIKTI APDARES DARBU LAIKĀ?

Svarīgi pievērst uzmanību arī iekšējai un ārējai apdarei. Tie ir ne tikai kosmētiskie darbi pēc logu uzstādīšanas, bet arī pareiza palodžu montāža gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Pasūtot visu darbu veikšanu pie viena pakalpojumu sniedzēja, iespējams galarezultātu saskaņot vienā dizainā ar kopējiem elementiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.