Auto riepu kā arī disku apkope Rīgas rajonā.

Bez riepām nav iedomājams neviens transportlīdzeklis. Riepām ir vistiešākā saskare ar ceļu un arī riepu tehniskais stāvoklis nosaka svarīgu lomu satiksmes drošībā. Mašīnas riepu tehniskajam nobraukumam ir jāpievērš izteikti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām riepām. Ja vēlaties pasūtīt lētākas riepas, tad iesākumā nepieciešams apzināties, vai runa ir par jaunām vai lietotām mašīnas riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Auto riepas vairākās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tādējādi konsultācija ar speciālistu, pirms riepu nomainīšanas, noteikti nebūs par ļaunu. Labākos speciālistus atradīsiet sertificētos mašīnas riepu servisos, kur sniegs labas kvalitātes konsultācijas un ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu riepu un disku stāvokli. Pasūti riepas šeit!

Kas ir disku garāža?
Riepu disku un riepu servisos ir iespējams saņemt dažāda tipa šo automašīnas detaļu apkopi un labošanu. Auto diski ir svarīgs komponents auto riepu montāžā un arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda tipa diskus – Lietie auto diski, tērauda auto diski, kaltie diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, auto diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu servisu, ir vēlams pārbaudīt arī disku stāvokli un, nepieciešamības situācijā, tos salabot. Riepu servisi papildus disku labošanai, piedāvā arī mašīnas riepu balansēšanu un arī to maiņu.

Ziemas kā arī vasaras auto riepu cenas.
Ziemas mašīnas riepu sezona Latvijā sākas pirmā oktobrī un beidzas 1. martā. Protams, šis laika posms var būt arī garāks, jo sniegs aprīlī pie mums nav nekāds retums. Ja lietojat vissezonas auto riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms katras sezonas sākuma. Cenu starpība starp lietotām vai atjaunotām riepām un pilnīgi jaunu mašīnas riepu komplektu, var būt līdz pat četrdesmit procentiem! Šāda cenu atšķirība noteikti ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Pavisam jaunas vai arī jau lietotas riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās mašīnas riepu garažās un servisos.

Auto riepu montāža Ulbrokā.
Auto riepas Ulbrokā ir ļoti viegli pārbaudāmas tur esošajā auto riepu servisā. Mašīnas riepu noliktava ir pakalpojums, kas ir ļoti aktuāls visiem auto īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas auto riepu komplektu. Mašīnas riepas Dreiliņos ir iespējams pārbaudīt aizbraucot uz auto riepu garāžu, kas nodrošina visu, sākot no doagnostikas un arī balansēšanas, un nobeigumā ar jaunu kā arī mazlietotu auto riepu pirkšanas iespējām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.