Smiltsērkšķu izmantošana Jūsu uzturā

Dažādie smiltsērkšķi ir labi zināmi kā tik tiešām veselīgi, vitamīniem bagāti un pavisam vienkārši cilvēkiem noderīgi krūmu augļi. Neraugoties uz to skābeno garšu, visādā ziņā vajadzētu pašam izmēģināt kādu no piedāvātajiem produktu veidiem, jo tiem visiem ir daudz ārstniecisko īpašību. Smilstērkšķi ir ideāli piemēroti vairāku ēdienu pagatavošanai, bet tie ļoti labi garšos arī uzreiz kā tiek nolasīti no krūma. Galvenais ieguvums pilnīgi visiem šo produktu lietotājiem ir nostiprināta imunitāte. Tās droši iespējams arī saldēt, tomēr pēc atkausēšanas noteikti tās vajadzētu izlietot īsā laika periodā, lai nezaudētu visas vērtības.

Uzzini vairāk- http://amberfarm.lv/produkcija/smiltserksku-ogas/

Klientu iecienītākie produkti

Smiltsērkšķu sula noteikti tiek pasūtīta visvairāk, tāpēc tā ir ieguvusi tik vērienīgu popularitāti. Tās lietošana ieteicama apvienojumā ar citiem līdzīgiem produktiem, piemēram, iecienītu jogurtu, dažādām citām sulām utt., jo citādi tā ir ļoti stipra. Sasaldētā veidā to drīkst uzglabāt līdz vienam gadam, pietam temperatūrai ir jābūt -18 grādiem. Visi speciālisti norādījuši, ka šādas sulas izmantošana tiešām ieteicama cilvēka asinsvadu nostiprināšanai, kā arī situācijās, kad nemitīgi lūzt nagi un skaistie mati ir zaudējuši savu spīdumu. Apjomīgais vitamīnu skaits sulā palīdz novērst arī daudz nopietnākas veselības problēmas, tāpēc nav nekādu šaubu par tās labajām īpašībām. Lai izvairītos no lieka kairinājuma un dažādām sāpēm, šo vērtīgo sulu nevajadzētu izmantot gadījumos, ja ir tiešām jutīgs kuņģis utt.

Laba veselība – patīkamāka ikdiena

Profilakses nolūkos principā pietiek ar 100g svaigu smiltsērkšķu ogu ikdienā, bet tāpat var baudīt arī 150 g piedāvātās sulas. Izraugoties pilnīgi jebkuru no izveidotajiem produktiem, Jūs būsiet veicis ievērojamu soli pretī labākai veselībai un pašsajūtai. Pats galvenais, ka vērtīgās vielas ir atrodamas arī lapās un pat mizā, tādēļ tiek izmantots pilnīgi viss īpašais augs. Tiešām drošai atlabšanai slimošanas procesā noteikti ir jāizmanto ārsta padomi, jo tas precīzāk noteiks, kāda reāli būtu labākā augļu deva ikdienā. Tik tiešām laba ziņa ikvienam ir tā, ka iespējams atrast neticami daudzas receptes, kas visnotaļ liksies patīkamas pat bērniem, tāpēc ikvienam cilvēkam imunitāte tiks pastiprināta bez problēmām.

http://amberfarm.lv/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.