Vajadzīgas riepas? Aplūko variantus!

Pēc vairākām sezonām riepas bez šaubām jāmaina, jo to kvalitāte vairs neatbildīs noteiktām prasībām. Turpretī jaunas automašīnas riepas ievērojami samazinās bremzēšanas ceļu un nodrošinās drošu braukšanu pat nepatīkamos laikapstākļos. Ja šobrīd centies ietaupīt naudu, riepu serviss izveidojis arī bagātīgu piedāvājumu, kurā ietvertas kvalitatīvas, mazlietotas auto un jaunas riepas. Principā arī lietotas riepas ir tikpat uzticamas un drošas kā visas pārējās, jo speciālisti vispirms tās uzmanīgi pārbauda vairākos testos. Lai kādas lētas riepas Tev būtu vajadzīgas, riepu garāža ir piemērotākā vieta, kur tās doties meklēt, jo eksperti dod iespēju iegādāties pat lielākus riepu izmērus.

Ziemas riepu bagātīgais piedāvājums

Lietotas ziemas riepas būs noderīgas vidēji vienai vai divām sezonām, tas atkarīgs no kopējā gada nobraukuma u.c. aspektiem, tādēļ vispirms izvērtē, kas Tev būtu izdevīgāk. Visas ziemas riepas veidotas ar smalkiem iegriezumiem protektoros, pietam tās veido no mīkstas gumijas, lai būtu iespējama labāka saķere uz jebkura ceļa. Galvenais bonuss ir tas, ka riepu noliktava ļauj izraudzīties vajadzīgos komplektus ne tikai vieglajiem auto, bet arī , piemēram, kravas u.c. automašīnām. Tieši riepas Dreiliņi nodrošina daudzveidīgu preču piedāvājumu, jo iespējams iegūt pat īpaši liela diametra riepas. Citā sortimentā redzami populāri lietie diski, kuru ievērojamākais pluss ir nelielais svars, tālab būs pavisam viegli bremzēt. Izdevīgākais variants ir jau lietoti auto diski, kas maksās acīmredzami mazāk, tomēr auto izskats būtiski uzlabosies.

Piemērotas riepas siltajai sezonai

Tāpat arī lietotas vasaras riepas būs lieliska alternatīva, lai ietaupītu, turklāt riepas Rīgā tiek piegādātas ar vismaz 6 mm dziļu protektoru. Pareizi izraudzītas vasaras riepas nodrošina stabilāku un klusāku braukšanu. Riepas Ulbrokā varēsi lietot vairākas sezonas, taču jāievēro uzglabāšanas kritēriji. Riepu montāža ir būtisks process, kura sākumā speciālisti lieto speciālu hermētiķi, kas ļauj riepā ilgāk saglabāt sākotnējo spiedienu. Speciālisti savu pienākumu uztver nopietni, tāpēc tiek pārbaudīti arī gaisa ventiļi un , piem., disku kvalitāte. Loģiski, ka riepu balansēšana ir tiešām svarīga, jo katra riepu maiņa var izmainīt auto stabilitāti, var rasties nepatīkama vibrācija utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.