Metālapstrāde Latvijā.

Ražotāju starpā, amatnieki vienmēr ir tikuši vērtēti augstu, turklāt, ne vien senos laikos, bet arī mūsdienās. Ja ir iespēja pie kalēja vai arī kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas tiek izgatavots vienā eksemplārā, prece un arī pakalpojums uzreiz iegūst ekskluzīvu statusu. Metāla izstrādājumi vienmēr ir bijuši izteikti pieprasīti – gan veidoti pēc pasūtījuma, gan rūpnīcās. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam sameklēt visu, sākot ar dažādiem interjera un dizaina priekšmetiem, gan arī vārtiem, žogiem, margām kā arī pat logu restēm kā arī metāla konstrukcijām. Metāla sijas ir pieprasīts produkts celtniecības un būvniecības firmām.

 

Metāla trepes Latvijā.

Paturpināsim par trepēm un arī margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka daudzas metāla kāpnes izskatās vienādi un tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas metāla trepes. Šodien kļūst pieejamas ne tikai neskaitāmas tehniskās opcijas metāla apstrādei, bet arī dizaina izstrādāšanai un pēcāk to īstenošanai dzīvē. Metāla kāpnes var būt graciozi veidotas un arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja gribai. Trepēm bez šaubām būtu jābūt apvienojumā ar margām. Trepju margas pilda gan vizuālu funkciju, gan tiek montētas drošības nolūkiem. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā vairākas pozīcijas.

 

Metāla nožogojumi un vārti pēc pasūtījuma.

Pie kalējiem bieži vien tiek pasūtīti ari metāla žogi un arī vārti. Speciāli paūtīts dzelzs žogs, vārti vai abi, kas būs ražoti balstoties uz visām pircēja vēlmēm un arī īpašuma īpatnībām, būs labākais sargs pret nevēlamiem viesiem un acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi ir pavērsti virzienā, kas nav ikdienā pārredzams, iesakām iegādāties arī dzelzs restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes veido asociācijas ar cietumu, bet tas ir ļoti aplami. Mūsdienu risinājumi ļauj restes padarīt par dizaina objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos un rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Metāla apstrādes  galaprodukti ikvienam klientam.

Metālapstrādes lietpratēji nodrošina lielu izgatavoto preču klāstu. Ja gribat veikt pasūtījumu savai iecerei, dizaineri labprāt radīs datalizētu skici, kurā ērti apskatīt to, kā pasūtījums varētu izskatīties, gan arī to, kā tas iekļausies interjērā vai apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.