Tradicionālas receptes iemīļotā konditorejā

Konditoreja spēj nodrošināt nevainojamu garšu baudījumu, jo piedāvājums ir diezgan plašs un arī daudzveidīgs, tāpēc katrs atradīs ko patiešām īpašu. Konditorejas izstrādājumi paredzēti dažādiem notikumiem, tāpēc Jūs varat pasūtīt fantastisku kliņģeri, uzkodas, milzīgas tortes utt. Konditorejas Rīgā spēj nodrošināt interesantus piedāvājumus, līdz ar to varat katru reizi izmēģināt ko jaunu un iepriekš neredzētu. Patiesībā tortes pēc pasūtījuma uzlabo noskaņojumu svinībās, tādēļ izmantojiet iespēju un izvēlieties savas mīļākās garšas! Bieži vien tiek plānoti svinīgi banketi, tāpēc personāls pienācīgi parūpēsies par ēdināšanas norisi un Jums atliks daudz vairāk laika citiem sagatavošanās darbiem.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/banketi/

Pielāgojiet kūku svinību tematikai

Skaistās tortes uz pasūtījumu piesaista daudzu cilvēku skatienus, jo tās vienmēr izskatās daudz unikālāk, košāk un arī īpašāk. Katrā gadījumā varat pasūtīt kūku vecmeitu vai vecpuišu ballītei, dzimšanas dienai un arī savām kāzām, turklāt to var veidot arī vairākos stāvos. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vienmēr ir ļoti kvalitatīvas un īpaši pārdomātas, tāpēc varēsiet patīkami pārsteigt gan pats sevi, gan citus. Mājīgā konditoreja ir izcila vieta, kur nākamreiz pasūtīt garšīgu kliņģeri, tāpēc Jūs varat izmēģināt atšķirīgus sāļos vai saldos pildījumus. Pasūtot speciāli Jums pagatavotus izstrādājumus varēsiet būt drošs, ka visas sastāvdaļas ir Jums pielāgotas un garšu kombinācijas liks visām mēles kārpiņām sajūsmināties.

Banketu serviss lieliskām svinībām

Galda klāšana nav nemaz tik viegls uzdevums, jo vajag domāt par atsevišķiem sīkumiem, tādēļ droši uzticiet šīs lielās rūpes profesionāļiem! Izbraukuma banketi jāizplāno līdz sīkākajai detaļai, lai Jūsu ēdiena izvēle, piegāde utt. neradītu problēmas. Banketu ēdienkarte iekļauj visdažādākos piedāvājumus, tāpēc varat atlasīt tos, kas Jums šķiet paši piemērotākie. Uzkodas banketiem ir elegantas un arī vienkāršas, tāpēc tās viegli pielāgot atšķirīgām dzīves situācijām. Skaidrs, ka galdu klāšana jebkurā izbraukumā notiek ļoti operatīvi un kvalitatīvi, tāpēc Jums nebūs ne par ko jāuztraucas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.