LABĀKIE GALDI LABĀKAJIEM CILVĒKIEM!

Vai ikdienā maz novērtējam, cik daudzas lietas mēs darām pie galda? Te mēs gan mielojamies, gan strādājam, gan noliekam uz tā vajadzīgās lietas, gan domājam pie tā svarīgākās domas. Katram no šiem uzdevumiem ir pielāgots arī cita veida galds, tāpēc ir sastopami gan datorgaldi, gan ēdamgaldi, gan kafijas galdi, gan daudzu citu funkciju galdi.

Taču vai galds uzreiz ir žurnālgalds, ja mēs to tā nosaucam? Protams, ka nē, galda funkcijas izriet no citiem parametriem – no tā, kāda izmēra, materiāla, krāsas un lieluma šis galds ir. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, turpretī konferenču galds ir jāzivēlas tāds, ko būs viegli pārstumt. Restorānu galdiem jābūt ļoti universāliem, vienlaicīgi arī glītiem, lai tie labi izskatītos kopējā restorāna dizainā.

Vietējais mēbeļu ražotājs, kas jau daudzu gadu garumā izgatavo kvalitatīvas un modernas mēbeles dažādām gaumēm un vajadzībām. Te atrodami lieliski galdi, kuru kvalitāti garantē vietējais ražotājs.

Kurš no visiem uzskaitītajiem galdu veidiem ir vissvarīgākais gandrīz visās ģimenēs? Neviens cits kā ēdamgalds, jo kopīga maltīte jau kopš seniem laikiem ir svēts brīdis, kas apvieno tuviniekus gan priekos, gan bēdās. Piedāvā apaļus un taisnstūra formas ēdamgaldus, kas nopērkami kā gaišās, tā tumšās koka nokrāsās. Tie ir viegli un eleganti, vienlaicīgi tos nav grūti kopt un tie kalpos ilgi.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī gaidas pret tiem ir atšķirīgas. Nekas neliecina tik daudz par biznesu, kā interjera dizains uzņēmuma telpās, turklāt tās ir kā otrās mājas arī darbiniekiem, tāpēc jācenšas, lai mēbeles te būtu funkcionāli ērtas, taču arī vieglu un pozitīvu atmosfēru raisošas. Zina, cik gaumes un prasības ir oriģinālas, tāpēc pielāgos savus galdus pasūtītāja vēlmēm gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Būtiski ir arī tas, ka ikviena stila galdiem piedāvā pieskaņotus krēslus.

Piedāvā vairākus desmitus galdu modeļus, turklāt ar iespēju pielāgot galda virsmas lielumu, pārklājumu vai toni. Ja plānojat kādu apjomīgāku pasākumu, piedāvā arī galdu un krēslu noma. Visai produkcijai ir iespējama piegāde kā Latvijā, tā ārzemēs, un par visu ir iespējams vienoties. Vēl jums derētu zināt, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem  mājaslapā ir īpašas atlaides – izmanto tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.