KĀ PAVADĪT BRĪVO LAIKU DABĀ?

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem.

Šis vienmēr ir bijis viens no pozitīvākajiem atpūtas veidiem pēc kura var just ne tikai emocionālo, bet arī fizisko piepildījumu. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Cilvēki ļoti labprāt rīko piknikus un dodas pārgājienos ar teltīm, kā arī izmanto laivu nomas iespējas. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Ieskaties – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Arī aktīvās atpūtas preču veikali mēdz piedāvāt servisu, kura ietvars tiek nomāta aktīvās atpūtas atribūtika. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt visas muskuļu grupas ķermenī. Izšķir dažādus SUP dēļus – iesācēju dēļi, sporta SUP dēļi, dēļi, kuriem var pievienot buru un pat tādi, kas var pārvadāt līdz pat desmit cilvēku lielu kompāniju.

Aktīvās atpūtas iespējas uz ūdens netrūkst ne tikai eksotiskās salās, bet arī pie mums, mazajā Latvijā, kur netrūkst nedz upju un ezeru, nedz pludmaļu. Dažādu laivu nomu izmantošana ne tikai sniedz gandarījumu mūsu labsajūtai, bet šādā veidā arī atbalstām vietējos uzņēmējus, kas ir ļoti svarīgs elements uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.