KAS IR LABĀKO MĒBEĻU IZNOMĀTĀJU PIEDĀVĀJUMĀ?

Ja plānojat kāzas vai kādu citu apjomīgu pasākumu, bez galdiem un krēsliem neiztikt. Kur tos ņemt un kā labāk izvēlēties? Ko vajadzīgu vēl piedāvā uzņēmumi, kas nodarbojas ar mēbeļu izīrēšanu? Šāda veida jautājumi kļūst aktuāli teju visiem pasākumu plānotājam un telpu īpašniekiem. Vēl jo vairāk – kāpēc vispār vajadzētu ko nomāt? Varbūt labāk pirkt, jo ilgtermiņā tas atmaksāsies! No vienas puses, tam jāpiekrīt, bet, no otras puses, krēslu un galdu īre tomēr ir pārāka vairāku iemeslu dēļ.

Kā pirmo no galdu un krēslu nomas plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu un  galdu noma!

Vēl par labu mēbeļu nomai runā galdu un krēslu glabāšanas faktors. Vai ir jēga aizkraut telpu ar divsimt konferenču krēsliem vai 40  banketa galdiem, ja šo platību varētu izmantot kaut kā jēdzīgāk? Labāk par to nesatraukties – mēbeļu nomas serviss krēslus un galdus kā atvedīs, tā arī aizvedīs.

Kādas vēl ir mēbeļu nomas priekšrocības? Noteikti tas, ka īrei tiek piedāvāti ne tikai galdi un krēsli, bet arī citas noderīgas lietas.

Nu kaut vai garderobes noma – vai esat par to padomājuši? Ņemot vērā, cik bieži Latvijā laika apstākļi nav pārāk spoži, noteikti jābūt gataviem, ka jūsu pasākuma apmeklētāji bieži nāks ar mēteļiem mugurā, cepurēm galvās un lietussargiem padusēs. Kur to visu likt?

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki nāk pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista var sākties liels haoss, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus izglītotākos cilvēkus.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam no statīva atteikties nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Lai vai kurš no šiem 3 faktiem jums šķiet pats svarīgākais – tie visi ir pietiekami nopietni argumenti, lai sniegtu priekšstatu par mēbeļu īres nozīmi.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.