METĀLA GARĀŽU VEIDI SAIMNIECĪBĀM

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Izbruģēšana ir lieliska iespēja likt metāla konstrukcijām stāvēt stabili un ilgi, tādēļ pagalma vai sētas bruģēšana var būt labs veids kā labiekārtot savu apkārtni

Varam atrast dažāda tipa saliekamo garāžu piedāvājumus. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Moduļu garāžas ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vajadzību realizēšanai. Dažādos veidos ir konstruējami arī garāžas vārti – viss notiek pēc klienta vēlmēm un vajadzībām! Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

DAUDZFUNKCIONĀLI ANGĀRU VEIDI LATVIJĀ.
Mūsdienu iespējas sniedz dažādus risinājumus, tād”el interesentiem ir iespējams tikt ne tikai pie saliekamas garāžas, bet arī angāra. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

MULTIFUNKCIONĀLI BRUĢĒŠANAS VEIDI SĒTĀM UN ARĪ ZEMES GABALIEM.
Optimālākais risinājums apkārtnes sakopšanā ir bruģa ieklāšana. Tas ir ilgi kalpojošs materiāls, to kopt ir ļoti viegli, ja nepieciešams to pat var pārvietot un to reti kad ir iespējams sabojāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.