Ieguldi mēbelēs, ieguldi labsajūtā!

Reti kurā mājoklī joprojām atrodamas sekcijas no pagājušā gadsimta 60.gadiem, tās raiti kļuvušas par pagātni Latvijas interjera aktualitātēs. Mūsdienīgs mājoklis vai birojs nereti ir aprīkots ar mēbelēm pēc pasūtījuma.

Mēbeļu ražošana ir attīstījusies, efektīva tehnoloģiju izmantošana ļauj radīt tādas mēbeles, kas kalpo konkrētam telpas izmēram un iekārtojumam. Mēbeļu ražotāji un izplatītāji kļuvuši arvien pieejamāki, lai spētu pielāgoties jebkurai gaumei un vajadzībām. Mūsdienīgi mēbēlu ražotāji iedvesmojas no pārbaudītām globālā tirgus vērtībām. Mēbeles un matrači tiek izgatavotas no viegliem materiāliem, kurus kombinē ar videi un veselībai draudzīgiem pārklājumiem.

Skapīši, plauktiņi, galds, virsma – tās ir tikai dažas virtuves mēbeles, kuras ierasti sastopamas katrā mājoklī. Ja vēlaties, lai visas jūsu virtuves mēbeles savstarpēji radītu harmonisku vidi un patīkamu interjeru, ir ieteicams izvērtēt iespēju izgatavot virtuves iekārtas pēc pasūtījuma. Tāpat kā mūsu raksturi, apģērba stils un muzikālā gaume, arī mājokļa iekārtojums ir neatkārtojams un unikāls. Ņemot vērā, ka virtuve ir katra mājokļa dzīvīgākā telpa, tā ir noteikti jāiekārto ar īpašu rūpību. Virtuves iekārtu izgatavošanu ieteicams uzticēt profesionāļiem, bet iekārtu dizaina veidošanā gan var iesaistīties visa ģimene. Mūsdienu mēbēlu izgatavotāji piedāvā mēbeļu izgatavošanu pēc katras ģimenes vajadzībām un vēlmēm.

Gluži kā teicienā par cinīti, kurš gāž lielu vezumu, arī vannas istaba ir tā telpa mājoklī, kura izmēros ir neliela, bet apvieno sevī lielu funkciju kopumu. Vannas istabā mēs sakopjam sevi, mazgājam veļu, mazgājamies dušā un sildamies vannā. Jo mazāka vannas istabai atvēlētā platība, jo nozīmāga ir īsto mēbeļu piemeklēšana telpai. Tieši šādu telpu iekārtošanā biežāk ieteicams izmantot profesionāļa padomu. Kur mēs redzam nepraktisku stūri, interjera eksperts redz iespēju izgatavot personalizētu plauktiņu zobu birstēm un ziepēm. Ieguldot savā vannas istabā, mēs ieguldam savā labsajūtā.

Katras mājas un dzīvokļa seja ir tieši priekšnams. Pat piegādes kurjers pamana mūsu koridora iekārtojumu, uzturoties pie durvīm vien dažas minūtes. Šī necilā telpa, kurai skrienam cauri, nevis uzturamies, nesaņem pietiekami daudz uzmanības. Šī iemesla dēļ priekšnami nereti atstāj haotisku un nepārdomātu iespaidu. Izvēloties ietilpīgas un ērti lietojamas priekšnama mēbeles, mēs varam radīt patieso iespaidu par mājokli – sakārtotu, tīru un mājīgu.

Viesistaba ir tā telpa, kurā mājokļa saimnieki vislabāk var izpausties ar savas gaumes vizualizāciju. Šī telpa viegli padodas interjera spēlēm, saskaņotiem dizaina akcentiem un līdzsvaru starp funkcionālo un estētisko. Viesistabas iekārtojumā var saspēlēties ar lielo mēbeļu toņu gammām. Telpā ļoti labi sadzīvo gan mīksti dīvāni un pufi, gan robusti plaukti un iebūvētie skapji. Viesistabas fokālais punkts var būt kā grezns paklājs, tā retro kamīns, kā arī pianīns vai telpaugu stūrītis. Šajā telpā novietota eleganta TV iekārta vai skandināvu stila atvērtā plauktu sistēma piešķirs istabai tās tipisko noskaņu. Arvien biežāk mājoklī tiek ierīkotas arī bīdāmās durvis gan telpās, gan izejās uz balkoniem. Patērētājiem ir lieliska iespēja izmantot arī ražotāju piedāvāto iespēju mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Šādi iekārtotas telpas kļūs par katra saimnieka lepnumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.