MĒBEĻU NOMA – LIELISKA OPCIJA LIELU PLĀNU REALIZĒTĀJIEM

Mēbeļu ražotājs no Latvijas, kas piedāvā ne tikai ar krēslu un galdu iegādi, bet arī mēbeļu nomu. Galdu īre, krēslu noma, bet varbūt abi divi – palīdzēs jums atrast to, ko meklējat, jo šeit ražotās mēbeles apvieno sevī smalkumu un izturīgumu – tā ir labākā kombinācija!

Mēbeļu ražošanas procesā tiek izmantota liektā finiera tehnoloģija un tā nodrošina, ka krēsli ir ļoti viegli, turklāt to dizains ir veidots tā, lai tos būtu patiesi ērti salikt vienu uz otra. Krēsli ar galdiem stila ziņā te ir saskaņoti, tādējādi veidojot ekselentu kombināciju, ko noteikti pamanīs labas stila cienītāi.

Ja interesē mēbeļu noma, piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja plānots liels pasākums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad vislabākā izvēle būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tas nenozīmē, ka šis galds būtu smags un grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai koncertu, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums noteikti iepatiksies modelis “Moriss”, kas pieejams gan tumšā, gan baltā krāsā.

Ja plānojat organizēt konferenci, tad svarīgāk par galdiem būs izvēlēties ērtākos krēslus. Ir diezgan grūti ilgstoši sēdēt uz vietas, tomēr konferencēs tieši tas ir jādara, tāpēc vēl jo būtiskāk ir izvēlēties labākos krēslu, kas, no vienas puses, ļauj justies ērti, bet, no otras puses, neiemidzina jūsu uzmanību.

Dizainakresli.lv piedāvā 6 veidu krēslu nomu, un tas ir pietiekami daudz, lai atrastu vajadzīgo, bet nav pārāk daudz, lai neapmulstu no izvēles. Kā īpaša priekšrocība šiem krēsliem ir pārdomātais dizains, kas nodrošina ne tikai to, ka šie krēsli neko daudz nesver, bet arī to, ka tie ir ļoti kompakti saliekami kopā ērtākai pārvietošanai.

Vai krēslu nomai pietiks krēslu, ja jums paredzēts liels pasākums? Prasības, protams, mēdz būt ļoti ambiciozas, taču Flow kolekcijas krēsli ir piegādājami pat 250 ekesemplāros, tāpēc viss ir iespējams!

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās mēbeles, kas vajadzīgas, jo nereti vajadzīga arī garderobes noma vai vismaz garderobas statīvu noma. Dzīvojot klimata joslā, kur laika apstākļi mainās diezgan bieži un negaidīti, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, nāksies secināt, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī par šo jautājumu dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, bet neaizņems daudz vietas. Kopīgiem spēkiem jūsu pasākums izdosies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.