GARDI SUSHI PAR PATĪKAMĀM CENĀM

Suši jau kādu laiku noteikti ir iekļāvies mūsu ikdienas ēdienkartē kā arī netiek uzskatīts par tālo austrumu eksotiku, bet parastu ēdienu un mazliet interesantāku veidu, kā vakariņu vai pusdienu galdā celt rīsus ar zivi. Lai suši pagatavotu mājās, atliek tikai doties uz tuvāko veikalu un iegādāt visu vajadzīgo, tajā skaitā savas iecienītākās zivis un arī dārzeņus. Ja izvēlaties nobaudīt šo japāņu ēdienu pirmo reizi, obligāti mēdz rasties apjukums un mulsums, redzot plašo piedāvājumu, bet satraukums noteikti ir lieks, jo katrs restorāns, kurā tiek gatavots suši, savus klientus iepazīstina ar rollu sastāvu, ierakstot to ēdienkartē. Interesē izdevīga pusdienu piegāde ? Lasi tālāk!

SUSHI RECEPTES IESĀCĒJIEM.
Sushi nebūs vien rīsos un nori lapā ietīts laša gabaliņš, bet gan ēdiens ar daudz bagātīgāku saturu, pie tam, to mēdz baudīt gan aukstu, gan karstu, atkarībā no suši formas un pasniegšanas. Suši noteikti ir ļoti ērti pagatavot arī pašam, līdz ar to ir dota vaļa fantāzijai un produktu izraudzīšanās, ko likt pildījumā, ir ļoti plaša un bez šaubām ir opcijas improvizēt. Gatavojot suši mājās, iedvesmu mēdz smelties no jau baudītiem ēdieniem vai meklēt suši receptes internetā. Visvienkāršākie un arī populārākie suši, kurus arī noteikti ir visvieglāk gatavot, ir suši ar lasi un gurķi. Sushi rolliem rīsi var būt gan iekšpusē, gan ārpusē, tie var būt garnēti ar masago ikriem vai arī sēkliņām. Izplatīti ir arī ceptie kā arī karstie suši rolli. Tie visbiežāk tiek cepti tempura mīklā vai pasniegti ar kausēta siera piedevu uz tiem. Sushi ir draudzīgs ēdiens arī vegāniem un veģetāriešiem. Šādos brīžos suši var gatavot ar tofu kā arī dārzeņiem.

SUŠI ĒSTUVES RĪGĀ AR PIEGĀDI.
Dzīvojam tomēr steidzīgā laikmetā un ēdiena gatavošanai, nereti vien, laika nepietiek tik daudz kā vēlētos, tādējādi ērti lietot ēdienu piegādes servisu un sushi pasūtīt uz mājām. Pēdējā laikā īpaši populārs ir kļuvis suši ēstuves koncepts, kas darbojas vien uz piegādes pasūtījumu apkalpošanu. Šādi ir iespējams uzlabot ēdienkarti un arī piedāvāt zemākas cenas, piemēram, veidojot suši setus, kas noteikti ir ļoti populāra klientu izvēle visā Latvijā. Protams, neiztikt bez dažādiem akciju piedāvājumiem. Būsim atklāti, suši nav tas lētākais ēdiens ko iegādāties restorānā, bet, ja iegādājaties suši setu, kurā var atrast dažāda veida suši, noteikti ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Sushi piegādi nodrošina visā Rīgā un rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.