ZINĀMĀKĀS SUSHI RECEPTES

Suši jau kādu laiku ir iekļāvies mūsu ikdienas ēdienkartē kā arī netiek uzskatīts par tālo austrumu eksotiku, bet gan pierastu ēdienu kā arī mazliet interesantāku veidu, kā vakariņu vai pusdienu galdā celt rīsus ar zivi.

Lai sushi pagatavotu mājās, atliek vien doties uz tuvāko veikalu un nopirkt visu nepieciešamo, tajā skaitā savas mīļākās zivis un dārzeņus. Ja tomēr sushi izlemjat nobaudīt restorāna, taču to nosaukumi neko daudz neizsaka, ja neesat japāņu valodas zinātājs, nevajag uztraukties, jo viss sastāvs un arī sushi veids ir minēts produkta aprakstā.

Uzzini vairāk – https://www.sushibrothers.lv/blogs/susi-veidi

Ieejot jebkura sushi restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem sushi maki un nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus tikai sirds vēlas. Gatavojot sushi mājas apstākļos, ir opcija gan sekot receptēm, gan brīvi improvizēt, jo šis ēdiens vienmēr ir devis vaļu fantāzijai. Suši receptes mēdz uziet gan online, gan pagatavot savus mīļākos un zināmākos sushi veidus, gan iedvesmojoties un arī nedaudz improvizējot. Izplatītākie suši veidi noteikti ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai arī avokado. Sushi sarullēšanas veidi arī mēdz būt dažādi – gan tradicionālie ar rīsiem iekšpusē, gan rīsiem arī ārpusē, kas papildus apbērts ar masago ikriem vai arī sēkliņām. Suši mēdz arī cept! Vispopulārāk ir tos apcept tempura mīklā vai arī izveidot dažādas karsto piedevu cepurītes, kā piemēram, ar sieru. Sushi var būt arī veģetāri un vegāni. Šādos gadījumos sushi tiek gatavoti ar tofu un dārzeņiem.

SUŠI PIEGĀDES IZMAKSAS RĪGĀ UN RAJONĀ.
Ja nav vēlmes vai izdevības suši pagatavot pašam, ir iespējams tos pasūtīt no dažādiem sushi restorāniem. Dažādi suši restorāni Rīgā sniedz vien ēdienu piegādes servisu, bez opcijas paēst uz vietas, kas noteikti ir samērā ērti un arī šādi ir opcija apkalpot daudz vairāk uzņēmuma klientu. Šādi ir opcija uzlabot ēdienkarti kā arī piedāvāt zemākas cenas, piemēram, veidojot sushi setus, kas ir ļoti populāra uzņēmuma klientu izvēle visā Latvijā. Loģiski, neiztikt bez vairākiem akciju piedāvājumiem. Visbiežāk, šādā veidā ir iespējams nobaudīt neskaitāmus maki un arī nigiri veidus, kas, katru pērkot atsevišķi, maksātu ievērojami dārgāk. Sushi piegādi piedāvā visā Rīgā kā arī rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.