MŪSDIENĪGA LOGU MONTĀŽA KLIENTIEM VISĀ LATVIJĀ

Logi, bez šaubām, ir tas elements bez kura nav iedomājama neviena būve. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti uziet, pie tam, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs objekts mājas fasādē. Ja runājam par logu dekoratīvo funkciju, tad īpaši labi to pielietojumu šādam mērķim varam redzēt baznīcu arhitektūrā, taču netrūkst citu būvju, kuros liels akcents ir likts tieši uz logiem un to daudzfunkcionalitāti. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

KURŠ LOGU VEIDS IR KVALITATĪVĀKS?

PVC logi jau vairākus gadu desmitus ir vadošais logu konstrukcijas veids, ko klienti izvēlas iebūvēt savos mājokļos. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. To funkcijas, salīdzinoši ar koka logiem, ir plašākas. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Tie, savukārt, ir izturīgāki par PVC logiem, jo ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, kā arī būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālie pasūtījumi ir lielisks veids kā veidot savu īpašumu unikālu un tieši tādu, kādu vēlaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.