METĀLA ANGĀRI UN GARĀŽAS KATRAM INTERESENTAM.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iesākumā vajadzīgs atrast, kāda tipa garāža būs piemērota mašīnas glabāšanai gan konstrukcijas, gan funkcionalitātes ziņā. Saliekamās garāžas, moduļu garāžas, dzelzs garāžas un tādā veidā šo sarakstu, no kura izvēlēties sev atbilstošāko, varētu turpināt ilgi. Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas būves un netiek izmantotas tikai mašīnu novietošanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā izmantojamo lietu glabātuve. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir nozīmīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir var izzināt garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri un ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

Vairāk lasiet – http://angari.lv/

KĀDAS GARĀŽAS IR IESPĒJAMS IEGĀDĀT UN UZSTĀDĪT?
Ir dažāda stila saliekamās garāžas. Viens no izplatītākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un arī atbilstošākas transportlīdzekļa izmēriem. Moduļu garāžas ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vēlmju īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un pircēja vēlmēm. Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan metāla, gan akrila. Akrila seguma garāžas noteikti ir dārgākas. ceļot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas pircēja vēlmes.

ANGĀRI KATRĀ SAINIECĪBĀ.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.