Tortes pēc pasūtījuma katriem svētkiem

Konditoreja – kas tad pats pirmais nāk galvā? Droši vien tie būtu saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai arī kūkas. Taču mūsdienās pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir audzis, un dažādas konditorejas Rīgā un arī citur Latvijā sāk piedāvāt ne vienīgi uzkodas banketam, bet arī citus iespējas, piem., galdu klāšana izbraukumā. Minētais serviss ir ļoti populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem jau rūpēties par ēdienu būs ilgi un raizējoši. Kā arī tad tiks sastadīta personalizēta banketu ēdienkarte, kas tad tiek piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, turklāt arī vēlāk nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – www.francumaize.lv/ru/

Jūsu konditoreja piedāvā cilvēkiem labas tortes, kā izvēlēties?

Pirms tam, kā pasūtīt torti ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir domāta, jo, nenoliedzami, konditoreja Jums varēs sataisīt jebko. Bet jāielāgo, kad uz jebkuriem svētkiem nebūs nepieciešama kāzu torte un otrādi. Patlaban tortes pēc pasūtījuma pastāv ļoti dažādas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs variants ir opcija pasūtīt torti, kura sastāv no kūciņām, šajā gadījumā nebūs jāgriež pati torte, un šis variants var būt izdevīgāk nekā, piemēram, pasūtīt lielu. Mēs visi zinām, ka konditorejas izstrādājumi un tortes var būt ar diezgan dažādiem pildījumiem. Parasts pildījums jau ir visbiežākā opcija, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur visbiežāk biskvīts tiek mitrināts ar saldūdeni un likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Minētais rīcības variants ir vislētākais. Bet varbūt izvēlēties ko interesantu un tad pasūtīt torti, piemēram, medus vai arī siera kūku ar maskarpone krēmu? Ka arī atceraties par pašu noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Kārtīgi izdomāta banketu ēdienkarte ir jauka kārtīga pasākuma sākums

Banketi tomēr ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Tie tad ir piemēroti kāzām vai jubilejām, izlaidumiem vai citiem pasākumiem. Organizējot jebkuru pasākumu, ir nozīmīga labi sagatvota banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā aicināto viesu skaitu. Interesanti, ka banketu ēdienkarte parasti ir skaitīta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi visbiežāk aizņem pāris stundas, un šeit uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400 gramiem uz cilvēku. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst līdz pat sesām stundām, tiek rēķināts 600-1200g produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Bet kāzas skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiek aprēķināts līdz pat 1,5 kg produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt pati galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.