Kūkas un citi konditorejas gardumi

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad uzreiz nāk prātā? Nenoliedzami tie ir gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram saldas tortes un kūkas. Bet patlaban pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, bet vairākas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijā uzsāk piedāvāt ne vien pašas uzkodas banketam, bet arī cita veida pakalpojumus, piemēram, pilna banketu ēdienkarte. Tāds serviss tad ir diezgan populārs daudzu klientu vidū, jo pašiem raizēties par ēdienu būs laikietilpīgi un neparocīgi. Pie tam tad tiek sastadīta personalizēta banketu ēdienkarte, kas tad tiks piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, un arī vēlāk nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai smalkmaizītes.

Tortes uz pasūtījumu – pamata principi laba produkta izvēlēšanai

Nav būtiski, kas par svētkiem, taču patlaban tikai daži klienti izvēlās veikala tortes bet arvien lielāku pieprasījumu sasniedz ne vienīgi tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citur Latvijā. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svinību galda galvenā dekorācija, un tā būs sūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā var piedāvāt vairākus desmitus dažnedažādu pildījumu un noformējumu tortēm. Priekš tam, lai var izlemt, kādu tad pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādas tortes varianti tiek piedāvāti. Banketi standartā dot priekšroku sekojoša veida tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Jogurta vai suflē tortes uz pasūtījumu parasti piemērotas, ja viesi rūpējas par savu svaru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Tomēr visbiežāk tortes pēc pasūtījuma ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var īstenot jebkada veida izdomas, savukārt gatavās kūkas kļūst par īstu mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Labi izdomāta banketu ēdienkarte ir jauka kārtīga pasākuma sākums

Kad būs plānoti banketi, un ir sameklēta konditoreja, kuras piedāvājumā ir galdu klāšana izbraukumā un ir iespēja pasūtīt torti, ir vēl pāris lietas, kurām jāpievērš verība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, kad tiek apreķināti un sastādīti paši banketi, ir jāvadās no jau pieņemtām ēdiena daudzuma normām. Būtiski, lai pati galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, taču arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Nozīmīgi, tomēr, lai izbraukuma banketi būtu kārtīgi organizēti arī no personāla puses. Svarīgi ir, lai pati banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā tie ir viegli ēdieni, bet ziemas laikā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Tad, kad tiek sastādīta banketu ēdienkarte, ir jau jāakcentē uzmanība uz viesiem, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Protams, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, taču Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.