Kontaktlēcas redzes uzlabošanai un ne tikai

Mēģinot palīdzēt slimniekiem uzlabot redzi, izgudrotāji daudz centās izstrādāt dažnedažādas iekārtas – vienas lēcas binokli, ierīci ar palielināmo stikliņu uc. De Vinci bija 1., kurš ieteica redzes korekcijai izmantot ierīci, sastāvējušo stiklotu tilpni, kas aizpildīts ar ūdeni. Līdz 20. gadsimta vidum kontaktlēcas pamata daļa bija organiskais stikls. Tas bija slikti izmantojams, tas rosināja diskomfortu un sāpes acs ābolā. Milzīgs lēciens kontaktlēcu vēsturē notika 20.gs. 60-tajos gados. Tas notika, kad čehs ķīmijas lietpratējs O.Vihterl ņemot talkā asistentu Limu atklāja jaunu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, tam bija raksturīgas unikālas mitruma absorbācijas īpašības, pie tam neaiztiekot savu parasto veidolu. 70. gados pasaulslavenā kompānija Bausch&Lomb dabūja tiesības ražot kontaktlēcas, kas izgatavotas, lietojot Otto Vihterle un Lim izgudrojuma, pie tam patlaban šis process vēl labāk ir uzlabots. Pie tam tagad atklājumi redzes medicīnas nozarē nestāv nemainoties, šī nozare pastāvīgi uzlabojas, bet lēcu tirgotāju mājas lapa atklās Jums visu lēcu jaunumus.

Lēcas un savādākā pielietošana

Uz šodienu tiek radītas daudzas variācijas un kontaktlēcu formu, pie tam tos ir iespējams sadalīt pēc noteiktām iezīmēm un īpašībām. Viena ir lēcas materiāls, pēc tā lēcas ir mīkstās vai cietās. Šis materiāls ir viena no svarīgākajām īpašībām, kas ietekmē lēcas cenas. Nākamā īpašība ir laiks, cik ilgi var nēsāt lēcas, kamēr tiek pirkts cits lēcu pāris. Pētot kontaktlēcas internetā, var redzēt, ka tiek ļauj izvēlēties kā vienas dienas lēcas, tad arī kontaktlēcas, ko var lietot līdz pat gadam. Būtiski, ka tagad kontaktlēcas iespējams iedalīt pat pēc to nēsāšanas ilguma. Ir tādas, kuras ir nepieciešams ņemt ārā pa nakti, taču ir pat tāda veida ar ko var darīt savus darbus 7 dienas, neizņemot lēcas no acīm. Turklāt tehnoloģijas ir tik progresējušas, ka ir laistas klajā un pat var nopirkt tāda veida lēcas internetā un citur kā nepārtrauktas nēsāšanas lēcas, kur ilgākais valkāšanas brīdis ir 30 dienas bez izņemšanas. Bez šaubām tas ļoti ietekmē arī lēcas cenas.

Nopirkt lēcas online

Mūsdienās liels skaits preču iegādes tiek veikti, lietojot internetu, bez šaubām šis process vairumā reižu ir izdevīgāks nekā reālos veikalos un tas ir vienkāršāk. Ja slimnieku ir skatījies oftalmologs vai viņš ir izmantojis kontaktlēcas, šajā gadījumā drīkst nopirkt arī lēcas interneta veikalā. Pie tam daži kontaktlēcu interneta veikali nodrošina tāda veida iespēju, kā izsaka piedāvājumu Jums pārbaudīt savas acis pie ārsta. Jo, kad Jums jau ir ārsta izraksts, tad var, pērkot lēcas internetā, skatīties pēc sev svarīgiem faktoriem, kā piemēram, būtiskas lietas kā lēcas cenas. Būtiski ir tas, ka pircējs, ierodoties optikas salonā, neparādās iespēja pasūtīt vajadzīgās lēcas, jo tieši vajadzīgās nav pieejamas, un tad būs jādodas uz citu veikalu. Un tas ne vienmēr ir parocīgi un pieņemami. Pērkot kontaktlēcas internetā, lietotājs vienmēr pārskata visu sortimentu un pērk tieši to, kas tam vajadzīgs. Kā redzams kontaktlēcas interneta veikalā nopirkt nav grūti, pie tam šis process prasa daudz mazāk laika nekā vienkāršā salona apmeklējums.

Veikals, kur pirkt kontaktlēcas tiešsaistē

Jums jau ir izrakstītas konkrētas lēcas, tas nozīmē, ka ir saprotams, kāds tieši lēcu pirkums Jums nepieciešams. Kad Jūs vēlaties iegādāties kontaktlēcas internetā, tad būs ietaupīts laiks, kura ir par maz pašreizējā dzīvē. Tagad jebkura brīvā stunda ir skaitīta, un iepirkumu veikšana online produktu lapā aizņem vien dažas minūtes. Ieguvumi jau ir saprotami. Gadījumā ja salonā un interneta veikalā tiek pirkts viens un tas pats produkts, tad nav jāvelta laiks gājienam uz optikas salonu, kur nopirkt kontaktlēcas. Kā arī optikas salonā kontaktlēcas cenas ir ievērojami lielākas. Vajag tikai atrast piemērotāko vietni, lai nopirkt lēcas online. Te ieteicams apskatīties uz rekomendācijām, mājas lapas pastāvēšanas laiku kā arī piedāvāto izvēli, pie tam šodien tirgū jau ir uzņēmumi, kas daudzus gadus pārdod dažādas lēcas interneta veikalā un viņiem patiesi rūp reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.