Ko darīt, laikā kad aizcirtās durvis dzīvoklī, bet Jūs nemaz nevarat iekļūt iekšpusē?

Durvju slēdzenes, tādā pat veidā kā arī jebkāda tehniska ierīce ar pārdomātu mehānismu, var salūzt. Tāpēc neviens mājas īpašnieks nav aizsargāts no tādas lietas, kā mājokļa durvju atvēršana var tikt apgrūtināta ar to, kad sabojājās durvju slēdzene. Šādā situācijā nebūtu jāmēģina pašiem urbt ārā slēdzenes vai mēģināt izdauzīt ārdurvis. Tomēr, lai slēdzeņu un durvju atvēršana būtu realizējama ar daudz mazākām izmaksām, Jums nepieciešams griezties pie speciālistiem, kur kvalificēts atslēgu serviss palīdzēs Jums tikt galā ar radušos problēmu.

Kādēļ varētu būt nepieciešams durvju remonts?

Kas ir tas, kas varētu par iemeslu tam, ka Jūsu mašīnas vai mājokļa slēdzene salūzt? Tā pamata iemesls varētu būt slēdzenes pienācīgas aprūpes trūkums, kura rezultātā varētu būt nepieciešams slēdzeņu serviss. Reizi 2 mēnešos mehānisms jātīra kā arī jāapstrādā ar īpašu līdzekli. To var attiecināt uz jebkāda tipa slēdzenēm, tā kā, piemēram, kā auto atvēršana, kā arī seifu atvēršana var būt neiespējama. Vēl viens iemesls var būt vandālisms, kad slēdzenes caurums tika piepildīts ar līmi vai sērkociņiem. Arī šinī gadījumā tiešām var būt vajadzīgs durvju remonts. Kad bija mēģināts ielauzties dzīvoklī, kā rezultātā slēdzenes konstrukcija kļuva nelietojama, šinī gadījumā būtu nepieciešams tūlītējs visu slēdzeņu serviss, lai aizsargāt Jūsu mājokli. Nav noliedzams, ka slēdzenes varētu būt arī nolietotas, tas var novest pie tā, ka arī auto atvēršana var tikt problemātiska.

Kā var tikt sameklēts labs durvju serviss Latvijā?

Ja ir uzstādītas labas jaunas durvis, tāpat būs rekomendējams veikt dzīvokļa apdrošināšanu, kur būtu iekļauta arī sos durvju atvēršana Taču tas, kā darbojas dotais durvju serviss, vislabāk būs izlasīt internetā. Ja ir jau radusies situācija, kad auto atvēršana nav iespējama vai iesprūdušas dzīvokļa durvis, tad labāk neekonomēt, bet priekšroku dot tai firmai, kurā būs pārbaudīts slēdzeņu serviss. Šodien online vide sniedz iespēju noskaidrot visu par visiem, tāpēc būtu ieteicams to izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.