KĀ NORIS LOĢISTIKAS PAKALPOJUMU IZPILDE?

Imports un eksprots bija, ir un būs viena no nozīmīgākajām ekonomikas sastāvdaļām, tālab loģistikas pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos jau gadu simtiem ilgi. Daudzi no mums nemaz neiedomājas par to, ka veikala plauktos atrodamās lietas, ir dažāda tipa loģistikas procesu gala rezultāts. Loģistikas pakalpojumi ietver visu – sākot no mantas radīšanas vietas, līdz pat nonākšanai lidz patērētājam. Loģistikas servisu uzņēmumā var kontrolēt dažādi – gan noalgojot loģistikas kompānijas, gan izstrādājot atsevišķas loģistikas nodaļas, taču otrais variants ir nereti izplatīts lielu uzņēmumu vidū. Nereti dažāda tipa loģistikas aģentūras nodrošina arī papildus vairākus saistītos pakalpojumus. Līdzās starptautiskajiem kravu pārvadājumiem, populāri ir kravu pārvadājumi Latvijā, noliktavu pakalpojumi, konteineru pārvadājumi, un pat kravas taksometrs. Loģistikas pakalpojumi tiek piedāvāti ne tikai sauszemes pārvadājumiem, bet arī jūras un gaisa.

PRIVĀTA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Lai saņemtu optimālāko sniegumu kravu pārvadāšanai, katrs pakalpojuma pasūtītājs tiek vērtēts un tiek sniegts vispiemērotākais kravas pārvadāšanas veids, balstoties uz kravas kategoriju un īpatnībām. Visi šie pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru servisu. Līdzīgi tiek vērtētas arī negabarīta kravas, tādēļ, nav pamata uztraukumam, ka konkretā sūtījuma īpatnības varētu traucēt tā pārvadāšanai. Apmierināti klienti ir uzņēmuma vislabākā vizītkarte, tāpēc tiek strādāts pie tā, lai klienti allaž atgrieztos apmierināti un laimīgi.

KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Skaidrs, ka kravu transportēšanas veidi ir atšķirīgi. Ņemot vērā to, ka kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, ašķiras, ir iespējams atrast piemērotāko pārvadāšanas veidu, tādējādi rodot visoptimālāko sniegumu klienta vajadzībām. Vispopulārākais kravu pārvadāšanas veids, bez šaubām ir auto kravas. Šāds kravu pārvadāšanas veids ir viegli organizējams ne vien pārvadāšanai pa Eiropas ceļiem, bet arī citur pasaulē. Savukārt, ja īpaši sensitīvu kravas ir vajadzīgs nogādāt galamērķī pēc iespējas ātrāk, tad labākais risinājums būs avio pārvadājumi. Protams, nedrīkst aizmirst dzelzceļa pārvadājumus, kas ir salīdzinoši lēts un kvalitatīvs risinājums kravas pārvadāšanai, ne tikai vagonos, bet arī cisternās un uz platformām. Mūsdienās, tā pat kā pirms vairākiem simtiem gadu, populārs ir arī kravu pārvadāšanas veids, izmantojot jūras ceļus. Šādi ir iespējams piegādāt kravas ne tikai uz lielākajām Eiropas ostām, bet arī Āzijas un pat Amerikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.