Mašīnas riepu serviss un pakalpojumi

Bez riepām nav iedomājams neviens transportlīdzeklis. Tām ir vistiešākā saskare ar ceļu kā arī riepu tehniskais stāvoklis spēlē nozīmīgu lomu satiksmes drošībā. Neskatoties uz to, vai savai mašīnai izmantojat jaunas, maz lietotas vai lietotas riepas, tās ir jāuztur izcilā kārtībā un tām ir jābūt atbilstošām noteiktajām drošības prasībām. Mašīnas riepu cenas ir ļoti dažādas un atkarīgas no tā, vai vēlaties sagādāt jaunas riepas, vai arī izvēlēsieties mazlietotas, lietotas vai arī atjaunotas. Mašīnas riepas atšķirīgās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tāpēc konsultācija ar speciālistu, pirms riepu nomaiņas, nenoliedzami nenāks par ļaunu. Vislabākos speciālistus var atrst sertificētos riepu servisos, kuros labprāt sniegs kvalitatīvas konsultācijas kā arī noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu riepu un arī disku stāvokli.

Kas bojā auto diskus kā arī riepas?
Auto riepu serviss parasti piedāvā dažāda stila konsultācijas, kas ir saistīti ar riepām kā arī diskiem. Par diskiem noteiki nevajag aizmirst, jo tie nav vien dekoratīvs elements, bet arī ir riteņa kā arī riepas drošībai. Riepu montāža nenoliedzami ietver arī auto disku apkopi, tāpēc mašīnas riepu garāža bez šaubām parūpēsies arī par tiem. Auto riepu servisa piedāvājumā ietilpst arī tādi pakapojumi kā riepu maiņa kā arī mašīnas riepu balansēšana.

Ziemas un vasaras mašīnas riepas.
Ziemas auto riepu sezona pie mums sākas pirmā oktobrī un beidzas pirmajā martā. Loģiski, šis laika posms var būt arī ilgāks, jo sniegs aprīlī Latvijā nav nekāds retums. Ja lietojat vissezonas auto riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākošās sezonas sākuma. Cenu atšķirība starp lietotām vai atjaunotām riepām un pilnīgi jaunu riepu komplektu, var būt līdz pat četrdesmit procentiem! Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas mašīnas riepām.Pavisam jaunas vai arī jau lietotas riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās riepu garažās un servisos.

Ko nodrošina riepu servisi?
Riepas Ulbrokā ir ērti pārbaudāmas tur esošajā riepu garāžā. Mašīnas riepu noliktava ir pakalpojums, kas ir ļoti aktuāls visiem mašīnu īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas mašīnas riepu komplektu. Mašīnas riepu garāža nodrošina dažāda tipa konsultācijas, kas saistīti ar riepām un diskiem – gan pārbaudi un arī diagnostiku, gan labošanas darbus, gan arī jaunu un mazlietotu mašīnas riepu tirdzniecību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.