LABS RIEPU SERVISS RĪGAS APKAIMĒ.

Mašīnas riepu obligāta nomaiņa mūsu valstī ir noteikta divas reizes gadā – oktobrī kā arī maijā. Tādēļ, šoferus var iedalīt divās kategorijās. Daļa autovadītāju savām automašīnām izvēlas izmantot vissezonas riepas, kas nav jāmaina divas reizes gadā. Toties, otri izvēlas mainīt riepas katru sezonu. Nav sliktas pieejas šajā jautājumā, svarīgākais ir sekot tam, lai riepas ir kvalitātīvas un arī vienmēr jāseko līdzi to nolietojumam un arī protektora biezumam, lai nebūtu nepatīkamas situācijas. Tik pat būtiska ir arī uzticama servisa apkope, kas auto riepas ne vien nomainīs un veiks diagnostiku, bet arī konsultēs par piemērotākajiem risinājumiem konkrētai automašīnai un arī braukšanas paradumiem ikdienā.

Ienāc- https://mmkserviss.lv/diski/

ZIEMAS UN VASARAS VAI VISSEZONAS RIEPAS?

Katram automašīnas īpašniekam tiek dota brīva izvēle tajā, kādas auto riepas likt izvēlētajam auto – ziemas un vasaras vai vissezonas. Kamēr ar parastajām ziemas un vasaras riepām nekādu pārpratumu nevar rasties, mulsumu mēdz izraisīt vissezonas riepas un kā tās kalpo vienlīdz labi dažādos laikapstākļos un gadalaikos, kā arī temperatūras svārstībās. Galvenā riepu atšķirība ir ķīmiskajā sastāvā, kas paredzēts dažādām gaisa temperatūrām, lai gadalaiku maiņa neieteikmētu braukšanas kvalitāti. Zemas riepām ir radzes, kas palīdz automašīnai ziemas apstākļos drošāk turēties uz ceļa. Ja izvēlēsieties savam auto uzstādīt vissezonas riepas, tad jāņem vērā dažas to īpašības, piemēram, nav ieteicams ilgstoši braukt laikapstākļos, kas aukstāki par 0 grādiem, kā arī vasaras mēnešos protektora nolietojums ir lielāks.

TEICAMS RIEPU UN RIEPU DISKU SERVISS.
Riepu disku stāvokli ir iespējams pārbaudīt jebkurā auto vai riepu servisā, un to ieteicams veikt regulāri. Auto riepu diskus izgatavo no dažādiem materiāliem, bet vispieprasītākie ir vieglmetāla jeb lietie diski. Dinamika, stabilitāte uz ceļa un pat automašīnas ekonomija, lielā mērā balstās tieši uz auto disku kvalitāti, tādēļ speciālista padoms nekad nenāks par ļaunu, it sevišķi tad, ja rodas aizdomas par disku bojājumiem. Šī iemesla dēļ pat neliela bukte vai ieloce diskā var radīt būtisku atšķirību braukšanas kvalitātē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.