Kā atrast piemērotu autoservisu?

Mūsdienu pasaule ir diezgan izmanījusies, un tagad ar jaunām mašīnām brauc ne tikai diezgan bagāti klienti, bet arī vienkāršie cilvēki, kuriem ir vidējās algas. Auto līzings, kā arī pretīmnakoša cena jauniem auto arvien vairāk rosina klientus iegādāties nevis vecus lietotus, bet jaunos auto. Galvenā atšķirība ir tanī, ka tieši ar vecām automašīnām viegli varēja tikt galā arī pats auto saimnieks un nomainīt nepieciešamo auto detaļu, vai arī īstenot nebūtisku remontu. Tomēr mūsdienīgas mašīnas visas jau ir pilnas ar elektroniku, kas tad arī ir tas, kas liedz iespēju izdarīt remontu pašam, kā rezultātā spiež cilvēkus griezties tāda veida vietām kā, piem., sertificēts lexus autoserviss vai arī cita veida markas serviss. Līdz ar to būtu svarīgi, lai ir izraudzīts ne vienīgi pēc cenām patīkams autoserviss Rīgā vai arī citā pilsētā, taču arī ar plašu pakalpojumu klāstu, kas tad tiek veikti kvalitatīvi.

Ienāc- https://carway.lv/pakalpojums/lukturu-regulesana/

Kāda tieši tipa servisi būtu pieejami?

Ikkatrs autoserviss Juglā vai arī jebkurā citā Rīgas mikrorajonā iedalās trīs pamata grupās, sertificēti konkrētu marku dīleru servisi, licencēts parasts autoserviss un visbeidzot privāto mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tie atšķiras un, kāds ir vislabākais izvēles variants, mēģināsim uzzināt.
Oficiāls noteiktas auto markas serviss, tāds ir, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, konkrēti tie parasti būs noteiktas auto brenda markas pārstāvniecības, kuru remontā specializējas. Visbiežāk tā jau ir automašīnas apkope ar garantiju, tā kā, kad, piemēram, nepieciešams auto remonts, transportlīdzekļa īpašnieks būs spiests maksāt “kārtīgu” summu. Nav noliedzams, ka, tāda lieta nenotiek visos sertificētos servisos, tāpēc šis moments būtu kārtīgi jānoskaidro.
Parasts autoserviss Rīgā vai jebkur citur Latvijā, kas tad ir reģistrēts, ievērojot Latvijas likumus un tie pilnībā jau ir atbildīgi par veikto darbu, arī tad, kad Jums nepieciešama vien riepu montāža un balansēšana. Tāda veida autoserviss ir salīdzinoši izplatīts, šadā vietā ir gan sertificēts automehāniķis, gan auto elektriķis, un arī augstas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pašā laikā darba izmaksas ir zemākas.
Privātās garāžas, kurās sniegtais auto remonts tiek izdarīts neoficiāli. Bez šaubām, šajā vietā ir zemas cenas, taču te nebūs arī nekādu garantiju un atbildības par piedāvātajiem pakalpojumiem. Turklāt jaunu auto diagnostika drīzāk nebūs precīzi realizēta.

Kā pareizi atšķirt piemērotu autoservisu tieši no neprofesionāla?

Tad, kad tiks izvēlēts autoserviss Juglā vai jebkur citur, nevajadzētu skatīties vienīgi uz darba cenām. Nepieciešams novērtēt uzņēmuma meistaru kvalifikāciju, ka arī nepieļaut, kad auto diagnostika tiek veikta kādā nezināmā garāžas darbnīcā. Vislabākajā gadījumā var būt iztērēta nauda un laiks. Sliktākajā – var būt nepieciešamas jaunas detaļas vai pats auto. Te ir labākais variants tāds – kamēr ir garantijas periods, auto remonts un apkope jaīsteno tieši pie dīlera. Bet jau pēc garantijas serviss jau nav izdevīgs, un tam nav īsti lielas jēgas. Labāk jau ir griezties pie lieliem servisiem, kas tieši var tikt dēvēti kā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Kas tieši attiecas uz servisiem privātajās garāžās, tad to servisu varētu izmēģināt tikai tad, kad Jums ir kāds uzticams automehāniķis vai arī auto elektriķis. Pretējā gadījumā labāk būtu atrast pārējo uzņēmuma klientu rekomendācijas, jo pat slikti veikta riepu montāža un balansēšana var arī novest pie bīstamas situācijas uz ceļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.