DAŽĀDA VEIDA LOGU MONTĀŽA KATRAM KLIENTAM.

Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

KĀDA VEIDA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES?
PVC logi, kas tautā saukti vienkārši par plastmasas logiem, mūsdienās ir populārākais logu veids visā pasaulē. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Ar vien populārāka izvēle klientu vidū ir alumīnija logu rāmju izgatavošanai. Lai arī mūsdienās esošie materiāli un to apstrādes iespējas logus pdara mūžīgus, tomēr ārējās vides ietekme to kalpošanas laiku mēdz saīsināt, tieši tādēļ alumīnija logi kļūst populāri, jo visam piedevā, tie ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, pie tam būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAM MĀJOKLIM.
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Lai izveidotu piemērotas palodzes, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO MONTĀŽA.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.