SUP DĒĻI, E-FOIL KATAMARĀNI UN PAT JAHTU NOMA KATRAM INTERESENTAM

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Atpūšoties pie dabas, pēcāk jūtamais patīkamais nogurums pēc atpūtas ir labākais rādītājs tam, ka brīvdienas ir izdevušās. Daudzi izvēlas brīvo laiku pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem un jūras. Tur atrodas dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu (Sup saullēkts) un katamarānu īri, e-fiol un daudz ko citu. Tieši braucieni ar laivām ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM.
Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri irkļuvuši SUP dēļi un e-foil. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Vairums kempingu, kas piedāvā atpūtu uz ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Katamarāni, SUPdēļi, laivas un pat neliela izm;era jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums katram.

IZVĒLIES PIEMĒROTĀKO NO VISĀM ATRAKCIJU IESPĒJĀM!
SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā, jo kas gan varētu būt atspirdzinošāks par izbraucienu ar SUP siltā vasaras vakarā, vērojot saulrietu? Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-foil ir iespēja pacelties virs ūdens līmeņa un pārvietoties pa ūdens virsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.