VIEGLI SALIEKAMAS GARĀŽAS UN ANGĀRI JEBKUR LATVIJĀ.

Garāža nav tikai parasta celtne, kurā tur automašīnu, jo svarīgi ir izvērtēt daudz un dažādus kritērijus, kas saistīti gan ar konstrukcijām, gan funkcijām. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi. Teju jebkurā mājsaimniecībā, kurā ir arī izbūvēta garāža, tā kalpo ne tikai par automašīnu novietni, bet arī sava veida mājas noliktavu. Ņemot vērā, ka garāža aiz savas atslēgas glabā lielgabarīta tehniku un vērtīgas mantas, tad svarīgi izvērtēt visus par un pret lai iegādātos drošu un izturīgu moduļu garāžu. Pēdējos gados moduļu garāžas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda, ir kļuvušas īpaši populāras. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

Ienāc – https://domusbuve.lv/garazas

DIVSLĪPU JUMTA MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI PĒC PASŪTĪJUMA.
Moduļu garāžu veidi atšķiras. Lai klientiem un pakalpojuma sniedzējiem būtu vieglāk orientēties piedāvājumā, izdala dažādus garāžu tipus, galvenokārt, iedalot tos pēc jumta veida – divslīpu, horizontāls un vertikāls. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa izmēriem. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Garāžu cenas veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

KUR PASŪTĪT UN UZSTĀDĪT ANGĀRU?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.