Aizdevums online vai SMS kredīts – ieteikumi, uz ko tad vērst īpašu uzmanību

Arī mūsu laikā ne jau visu banku piedāvājumā ir aizdevumi online, šodien tas biežāk ir nebanku kredītiestāžu piedāvājums. Kredīts internetā tiešām ir ērts variants, kā var saņemt nepieciešamo summu ļoti ātri, taču arī tagad daži klienti baidās tos izmantot. Pieteikums kredītam, lietojot internetu, neatšķiras no kredītiestādes apmeklēšanas. Tiek sastādīts kredīta pieteikums, saņemts apstiprinājums un tad nauda. Vienīgi šeit visas darbības tiek īstenotas caur internetbanku vai, piemēram, personīgo klienta kontu.

Kā vēl viens plus ir tajā, kad pieteikumu var iesniegt arī vairākās iestādēs. Viennozīmīgi tas būtiski uzlabo apstiprināšanas iespējas. Zemāk mēs aprakstīsim, tieši ar ko tad kredīts online atšķiras no bankas kredīta, un kam tad jāvērš vērība, piesakoties kredītam.

Vairāk informācijas varat apskatīt uzņēmuma mājas lapā!

Kādas tad priekšrocības piedāvā kredīti internetā?

Runājot par priekšrocībām un trūkumiem, ko tieši sms kredīti vai arī citi aizdevumi online sevī slēpj, vispirms jāpievēršas tieši trūkumiem. Tad šeit galvenās briesmas uzrodas aizņēmēja nepietiekošas uzmanības dēļ. Šeit tiek pieteikts aizdevums, taču nemaz nav izlasīti līguma nosacījumi. Parasti, protams, lai pievilināt klientus, var tikt uzrādīts minimālais % daudzums. Pētot noteikumus, % izrādās daudz lielāks. Kā vēl viena problēma attiecas uz personiskās info nodošanu krāpniekiem. Pasargāt sevi no krāpniecības ir viegli. Kredīts internetā jāformē vienīgi pie drošām kredītiestādēm.
Plusi:
Iespēja piedalīties dažādās akcijās, kā arī sezonas piedāvājumos;
anketas izskatīšanas ātrums un naudas saņemšana;
iespēja atlasīt finansējumu bez daudziem dokumentiem vai arī ar kredītvēsturi, kas neapmierinātu bankas;
nav arī nepieciešams doties uz bankas ofisu.
Saņemot karti ar kredītlimitu, eksistē iespēja iegūt samazinātu % likmi, ilgāku labvēlības periodu. Ir bankas, kas piedāvā jauniem klientiem nedoties uz pašu iestādi, lai atvērt kontu un parakstīt visus dokumentus. Bankas kurjers pats piegādās dokumentus uz mājām un Jūs saņemsiet naudu.
Skaidrs, ka tieši kredīti internetā ir un būs daudzsološa joma, kas ļauj iegūt izdevīgus nosacījumus. Taču, lai pasargātu savas intereses, tomēr ir cītīgi jāizlasa visi tie dokumenti, un pirms izvēlaties kredītiestādi, uzziniet vairāk par atsauksmēm. Pārdomājiet ne tikai procentu likmi, bet, protams, arī kopējo summu, ko nāksies pārmaksāt, tā parasti ietver komisiju vai arī citus pakalpojumus.

Ar ko gan sms kredīti atšķiras no citiem aizdevumiem?

Pats sms kredīts ir īsa termiņa mikrokredīts, ko kredītņēmējs saņem, izmantojot īsziņu, kas pienāk uz tālruni. Izmantojot šo aizdevuma veidu, cilvēks veic vienkāršu pieteikuma procedūru. Parasti aizņemas no 100 – 1000 eiro. Protams, šinī variantā aizdevums ir ievērojami dārgāks klientam, tāpēc šis veids ir piemērots vien neparedzēta naudas trūkuma gadījumā, kad parādās nepieciešamība tos nekavējoties papildināt. Taču, tā kā sms kredīts jau ir diezgan viegli pieejams, tam tomēr jau ir ievērojams krāpniecības risks, tāpēc nedodiet informāciju par sevi vai jebkādu bankas informāciju citiem. Aizņematies atbildīgi, labi izvērtējot savu maksātspēju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.