PLASTIKĀTA LOGU NOMAIŅA ĒKAI

PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Plastmasas logi jau vairākus desmitus gadu ir populārākais logu montāžas veids klientu vidū. Mūsdienās šos logus var atļauties daudz vairāk cilvēku kā pirms gadiem divdesmit, un tajā liela loma ir arī tehnoloģiskajiem risinājumiem un elastīgajiem iegādes nosacījumiem. Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē. Plastikāta logi nodrošina gan termo, gan skaņas izolāciju. Atceraties laikus, kad bija nepieciešams aizlīmēt logus ar speciālu lentu, lai aukstajā laikā nebūtu tik lieli siltuma zudumi? Nu tas ir pagājis! Plastmasas logu paketes ir speciāli veidotas tā, lai nodrošinātu lielisku termoregulāciju telpā un temperatūru nebūtu ne par augstu, ne par zemu.

VAI LOGUS VAR MAINĪT ZIEMĀ?

Mūsdienās logu maiņai nav jāgaida laiks, kad beigsies apkures sezona, jo process notiek ātri un logus ir iespējams nomainīt pat ziemā. Montāža ilgst pāris stundas, tādēļ, doma, ka būs jāpavada aukstas naktis bez logiem dzīvoklī, ir jāizmet no prāta. Zinoši speciālisti, kas veic logu montāžu, pārliecinās par to, lai viss ir kārtībā arī pēc logu montāžas darbiem un darbu padara raiti un bez problēmām. Sava aroda meistari veic logu montāžu, uzstādot logus, kas veidoti no konkrētiem mēriem.

PLASTMASAS LOGU VENTILĀCIJA ZIEMAS MĒNEŠOS

Plastmasas logu konstrukcijas ir drošas un tiek ražotas pēc visiem aktuālajiem standartiem. Plastmasas logi ir ērti arī tajās reizēs, kad nepieciešama telpu ventilācija ziemas mēnešos, kad temperatūra ir zema un logu vērt vaļā īsti negribas. Lai novērstu kondensāta rašanos telpā un logu starpās un citās fasādes vietās, ir svarīgi logus pareizi iemontēt, jo nepareizi montēti logi var radīt lielas un ilgtermiņa problēmas ar telpas apsildi un mitruma līmeni tajā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.