BRUĢA IEKLĀŠANA, GARĀŽU UZSTĀDĪŠANA UN LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMI

Jebkurš automašīnas īpašnieks piekritīs, kad automašīnai ir nepieciešama garāža, kas vasarā pasargā spēkratu no svelmes un ziemā un no aukstuma. Mūsdienās pieejamā materiālu dažādība nodrošina šādu ēku celtniecības iespējas, izmantojot dažādus risinājumus. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā. Vairāk informācijas par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt šeit – jumta segumu cenas!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS

Saliekamās garāžas ir atšķirīga tipa. Jumta veids lielā mērā nosaka garāžas pielietojumu, kopšanu un arī celtniecības un uzstādīšanas izmaksas. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ir iesējams iegādāties gan dzelzs, gan akrila garāžas. Cenas ziņā akrila garāžas būs nedaudz dārgākas. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

ANGĀRU UZSTĀDĪŠANA ĪPAŠUMĀ

Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekami un pārvietojami. Angāru celtniecības kopējās izmaksas, līdzīgi kā garāžām, tiek iedalītas pēc izmēra. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas. Izvēle ierīkot savā saimniecībā angāru vēl nevienam likusi vilties un šis ilgtermiņa ieguldījums savu lomu saimniecībā ikdienā attaisno pa visiem simts procentiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.