KĀDĒĻ REGULĀRI JĀMAINA RIEPAS?

Lai arī ziemas riepu lietošanai Latvijā ir noteikti oficiāli datumi, ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, šis laiks var būt pat garāks par noteiktajiem trīs mēnešiem. Šī iemesla dēļ ir nepieciešams savai automašīnai laikus izvēlēties piemērotas ziemas riepas. Ziemas mēneši, nudien nelutina, un ceļa segums kļūst īpaši nepatīkams ne tikai autovadītājiem, bet arī gājējiem. Atsaucīgi servisa darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko ziemas riepu komplektu, kas paredzēts konkrētai automašīnai un braukšanas paradumiem. Jaunu un lietotu riepu piedāvājums, to nomaiņa, uzglabāšana vasaras sezonā, riepu balansēšana un disku apkope, kas, starp citu, ir tik pat svarīga kā riepu serviss un pat utilizēšanas pakalpojumi ir riepu servisa kompetencē.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES MAZLIETOTU RIEPU KOMPLEKTUS?

Lietotu riepu iegāde un uzstādīšana ir pieprasīts pakalpojums. Tās tiek ne tikai rūpīgi pārbaudītas, bet arī sertificētas, kas norāda uz drošu izmantošanu ceļu satiksmē. Daudzi izvēlas lietotas riepas dēļ to cenas. Regulāra automašīnas apkope un uzturēšana nemaksā maz, taču bez tās iztikt nevar. Riepu nomaiņa un riepu serviss ir populārs pakalpojums, piemēram, pirms ikgadējās tehniskās apskates. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Pastāv uzskats, ka jaunu riepu komplektu jāiegādājas reizi trijās sezonās, bet lietotas reizi divās vai pat katru sezonu no jauna. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

RIEPU, RITEŅU UN DISKU APKOPES PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Riepu servisa darbinieki ir apmācīti un pilnveidojuši savas zināšanas, lai spētu katram klientam piedāvāt piemērotāko risinājumu riepu izvēlē. Visas mazlietotas riepas tiek dubultā pārbaudītas, lai novērstu jebkādu defektu risku. Daudz nosaka arī tas, ka lietotās riepas tiek saņemtas no Skandināvijas un Vācijas, kas vien ir kvalitātes garants. Riepu kvalitātei ir viena no galvenajām lomām mūsu ceļu satiksmes drošībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.