KUR DOTIES, JA VAJAG MONTĒT RIEPAS?

Lai uz ceļa nerastos nelāgi pārsteigumi, par riepu un automašīnas tehnisko stāvokli ir jārūpējas regulāri. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. +5 un +7 grādi pēc Celsija ir tās temperatūras, kuras tiek ņemtas par pamatu reizēs, kad tiek noteikti riepu maiņas obligātie termiņi(spied šeit, lai iegūtu vairāk informācijas – https://mmkserviss.lv/pakalpojumi/). Latvijā klimats mēdz būt dažāds – nereti martā ir krietni vēsāks kā decembrī, tādēļ ziemas riepu izmantošanai par pamatu jāņem nevis kalendārā redzamais datums, bet gan esošā situācija aiz loga.

RIEPU UN DISKU SERVISS LATVIJĀ

Riepu montāžas serviss piedāvā plaša spektra servisu, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas un vasaras riepu atšķirība ir būtiska, jo tieši tas nosaka to, kāpēc ar vienas vai otras sezonas riepām, nedrīkst braukt cauru gadu. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Bet vasaras riepas aukstumā nav tik elastīgas, kas attiecīgi neveido pienācīgu saķeri ar ceļa segumu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties. Noteikti nevajag par zemu novērtēt riepu servisa darbinieku ieteikumus riepu izvēlē, jo pats galvenais ir drošība uz ceļiem jebkurā gadalaikā.

IZCILA ATTIEKSME PRET KATRU KLIENTU

Laipna apkalpošana, kompetenta pieeja un serviss ir tie svarīgākie iemesli, kādēļ klienti atgriežas un izvēlas tieši konkrēto pakalpojumu sniedzēju. Kvalitatīvi paveikts darbs ir drošības garants ne tikai uzticamu klientu piesaistei, bet arī tam, ka automašīna nepaliks ielas vidū vai šosejas malā bez dzīvības pazīmēm. Jebkura biznesa panākumu atslēga ir augsta darbinieku ētika un pieeja savam darbam. Autovadītājiem ir jābūt drošiem, ka automašīna ir tehniski teicamā stāvoklī, tādēļ auto tehniskās apkopes speciālistiem ir liela loma ceļu satiksmē Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.