SVAIGAS BULCIŅAS. KŪCIŅAS, PĪRĀDZIŅI UN CITI KĀRUMI

Siekalas saskrien mutē, iedomājoties vien par svaigu smalkmaizīšu, bulciņu un citu tikko ceptu kārumu smaržu. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, smalkmaizītes, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus. Ja nezināt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad konditoreja būs īstā vieta kur vērsties pēc palīdzības. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

KĀDU KŪKU PASŪTĪT?

Viena no lielākajām aktualitātēm svētku laikā ir tas, kas tiks likts galdā. Jebkuros svētkos obligāta sastāvdaļa ir kūka vai kliņģeris. Kūku pasūtīšanas opcijas ir nebeidzamas – sākot ar bērnības garšu, ko sniedz īsta lauku torte un beidzot ar moderno Ņujorkas siera kūku, kuras samtainā garša liks atplaukt garšas kārpiņām. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multeņu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem. Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Lieli banketi, kāzas un jubilejas ir labākie pasākumi, kuriem piestāv šādi konditorejas meistardarbi.

KĀDIEM PASĀKUMIEM PAREDZĒTA BANKETA GALDU KLĀŠANAS IESPĒJA?

Garšīgu ēdienu, esot ciemos, novērtēs ik viens tādēļ jebkura saimniece vēlas, lai galds būtu skaisti un bagātīgi klāts. Tiesa gan, ja galds jāklāj lielām ļaužu masām, tas var sagādāt nelielas galvassāpes, tādēļ talkā nāk galdu klāšanas un banketu apkalpošanas pakalpojums. Šādā veidā ir iespējams apkalpot pasākumus līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze viesmīlības pakalpojumu sniegšanā, palīdz parūpēties par garšīgām uzkodām un maltītēm, turklāt tiek nodrošināti arī trauki, galda piederumi un viss pārējais. Neliels bankets, neoficiāla pasēdēšana, kāzas, korporatīvs pasākums – neatkarīgi no pasākuma apmēra, šis pakalpojums jāpiesaka vismaz 10 dienas iepriekš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.