Ieteikumi remonta sākumā – apdares materiālu izvēle

Neviens remonta un celtniecības plāns nevar būt bez vajadzīgo materiālu iepirkšanas apdarei vai būvniecībai. Tad te rodas jautājums: “Kur tieši to tad visu iegādāties?”. Ir skaidrs, kad ikviens patērētājs grib nopirkt labas kvalitātes apdares materiālus un drošu santehniku, bet tanī pat laikā ekonomēt naudu. Cilvēkiem, kam tieši šinī jomā nav iemaņu, tādu izvēli izdarīt var būt diezgan grūti. Mūsdienās visu vajadzīgo iespējams pasūtīt vairākos veidos – specializētā veikalā, kā piemēram,, tas varētu būt arī apdares materiālu un interjera veikals, tiešsaistes lapās, atrodot produkciju reklāmas vai arī žurnālu sludinājumos, kā arī lielākos celtniecības produkcijas lielveikalos(izvēlies te – https://interior.reaton.lv/noderigi/akmens-flizes/). Kādi ir pamata apdares materiāli, ko tad jāsameklē vai kādā veidā plānot savu remontu, noskaidrot varēsiet tālāk tekstā.

Ko tieši izvēlēties kā tieši materiālus apdarei?

Remonts mājoklī – grīdas un sienu izvēle, tiek piemeklēta santehnika un arī meklētas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā tad nekļūdīgi piemeklēt sienu apdari? Vislabāk būs pieskaņot grīdas segumam, lai radītu kopējo tēlu. Piemēram, kad vairāk patīk pelēks parkets, šajā gadījumā uz sienām iederēsies tapetes baltā krāsā vai arī krāsotas sienas, piemēram, ar akcenta sienu – pelēku. Tas, kas ir piemērotāks sienu apdarei – papīra tapetes, krāsotas sienas vai dažādas flīzes, būs atkarīgs tikai no personīgajām iegribām un istabas. Piemēram, bērnistabā būs piemērotas foto tapetes, šeit var būt izvietots skaists attēls, kuru vēlāk varēs pamainīt. Savukārt, kā piemēram, vannas istabā labas būs dažādas flīzes. Uz grīdas labi iederēsies parkets vai arī lamināta grīdas dēļi, bez tam šobrīd lamināts pilnīgi atdarina naturālo koku, taču ir daudz izdevīgāks nekā parkets. Varētu pat likt mīksto segumu, kas vislabāk izskatās guļamzonā. Šobrīd daudziem cilvēkiem jauninājums būs linolejs, tā kā tas jau ir pilnveidots – mūsdienās tas tomēr ir samērā izturīgs, var slāpēt skaņas un būs ļoti mīksts. Tādā veidā nebūs satraukuma, kad bērns sasitīsies vai kāds trauks saplīsīs. Un vēl viena nozīmīga lieta jau ir santehnika – keramikas vai akmens masas izlietnes, tualetes podi ar jau iebūvētu un brīvi stāvošu ūdens skalošanas kasti, pie sienas piekaramie podi, kas ir ļoti ērti lietošanā. Nevienu vairs neizbrīnīsi ar kluso aizvēršanas opciju, taču tualetes podos tagad ir iebūvēts ūdens taupīšanas režīms, kas jau ir ļoti būtiska opcija. Tādēļ ir rekomendējams iepazīties ar visiem modernās santehnikas tehnoloģiju jaunumiem.

Rīgas pilsētas veikali – kurā vietā doties pēc materiāliem priekš apdares?

Kā piemeklēt būvmateriālu veikalu? Svarīgi kritēriji tad ir plašs produktu piedāvājuma klāsts un, protams, kvalitātes garantija uz produkciju. Protams, ne mazāk būtiska lieta ir arī cena, taču nemēģiniet atrast lētāko variantu, tā kā kvalitāte materiāliem priekš apdares ir vissvarīgākā. Kā piemēram, profesionāls interjera veikals piedāvā dažādu cenas variācijas produktus, turklāt šādos veikalos pazīstamiem ražotājiem būs kā ekskluzīvi risinājumi, tā pieejamākas preču kategorijas. Vienmēr uzdodiet jautājumus! Jo pat daudz pazīstami zīmoli ražo ekonomiskus apdares materiālus, kas pēc kvalitātes neatpaliek. Nozīmīgs punkts arī ir preču piegāde, vai veikals nodrošina piegādi uz mājām. Jo aizdomāties par to, kā piegādāt lamināta dēļus savā automašīnā, nebūs tā jautrākā nodarbe. Svarīgs nosacījums būtu kvalificēts speciālists, kurš varēs dot konsultāciju gan materiālu piemeklēšanā, gan arī varēs sniegt idejas dizaina plānošanā, gan arī paskaidros visas preces īpašības. Bez šaubām, svarīgi ir novērtēt apdares materiālus un vēl pataustīt, tādēļ kvalitatīvs interjera veikals var piedāvāt ne tikai materiālus apskatei, bet dažreiz pat ir jau gatavi projekti, piemēram, jau gatavas istabas ar iekārtojumu, lai varētu saprast to, ko Jūs gribat. Visbeidzot – vienmēr lasiet atsauksmes, jo tieši klients jau ir tas, kurš spēs pastāstīt visu par preču tirgotāju un arī pakalpojumu nodrošinātāju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.