Uzlīmju izgatavošana – izlases nosacījumi

Uzlīmes jau ir kādas bildes attēlojumi, kuri būs izgatavoti uz pašlīmējoša materiāla, proti, brīvas formas papīra vai speciālas plēves, kuras paredzētas šādu izstrādājumu līmēšanu uz dažādām virsmām. Pašas uzlīmes galvenokārt pielieto, piemēram, kā reklāmas priekšmetu. Kā arī tieši šāda tipa tipogrāfija mūsdienās ir populāra, pašu uzlīmju druka ļauj īstenot veiksmīgu marketinga kampaņu par mazu cenu. Minētais reklāmas variants ir diezgan populārs tirdzniecības, kā arī pakalpojumu salonos, kur atrodas ievērojams cilvēku skaits. Ar īpašas apaļas uzlīmes atbalstu var nodot ziņas iespējamajiem pircējiem, kad tieši šeit būs organizēta akcija vai varbūt tiks piedāvātas atlaides vai tika izgatavots pavisam jauns produkts.

Uzlīmju izgatavošana – tipi, kā arī varianti

Īstenībā uzlīmju izgatavošana un atbilstošas metodes izvēle ir ietekmējama no krāsas, attēla, pasūtītā skaita, izejmateriāliem un citiem momentiem, arī cena būs no tā atkarīga. Pieprasītas tehnoloģijas, kā pasūtīt un drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nemaz nav nepieciešams gatavošanās etaps, līdz ar to būs izdevīga uzlīmju druka tieši mazām tirāžām, bet, pieaugot pasūtījuma apjomam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnoloģija tiks meklēta, kad tiek pasūtīta uzlīmju izgatavošana lielā skaitā – sākot ar piecdesmit tūkstošiem gab. Tehnika būs atbilstoša darbam ar dažādiem izejmateriāliem, attēls būs spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses jeb folijas uzlīmes druka. Izdevīga nelielām tirāžām – sākot no tūkstoš gabaliem. Šeit nepieciešams speciāls printeris. Šajā gadījumā var darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru, sintētiskiem materiāliem. Tāda veida apaļas uzlīmes jau būs izturīgas pret jebkāda veida UV ietekmi, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta druka. Atbilstošs drukāšanai uz papīra vai kartona. Tādā gadījumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidējās tirāžās.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, bet ar zemākas kvalitātes iznākumu. Atbilstošs tāda veida produkcijas marķēšanai, kur jau ir mazs glabāšanas termiņš – apmēram trīs līdz četri mēn.
-Karstā drukāšana jau ir ideāli piemērota etiķetes uzlīmes dizainam. Attēls tiek pārvietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ievērojot konkrētu temperatūru. Pieejams drukai uz plēves vai auduma, ādas, izvēloties hologrāfiskas un metalizētas krāsas. Drukas termiņu nosaka tas, cik sarežģīta ir druka, sūtījuma daudzums vai citi parametri.

Kur tad var būt sūtītas personalizētas uzlīmes?

Uz šodienu būtu izdevīgāk un parocīgāk izmēģināt to drukas veikalu pakalpojumus, kuriem pastāv sava personīga ražošana. Griežoties reklāmas aģentūrā, šeit klients saskaras tikai ar starpnieku, kurš saņem peļņu kā no ražotāja, tā arī no klienta. Vēršoties pēc pasūtījuma, jāsaprot kādu tad pakalpojumu klāstu Jūs vēlaties, vai, piemēram, tā būs dažu uzlīmju druka, kuru iespējams ērti pasūtīt pašam, apmaksāt un ātri saņemt. Vai jau Jums nepieciešams ievērojams pasūtījums, kur nepieciešams līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Izprotiet savus apjomus un sameklējiet atbilstošu uzņēmumu. Un tad vajadzētu iepazīties ar visām rekomendācijām un vēl mājas lapā, lai būt drošiem par savu izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.