Kā tad atrast kvalitatīvu autoservisu?

Mūsdienīga vide ir diezgan izmanījusies, un šodien uz jaunām mašīnām brauc ne tikai diezgan turīgi klienti, bet arī parastie cilvēki ar vidējo algu līmeni. Auto līzings, kā arī pretīmnakoša cena jauniem auto ar katru dienu vairāk rosina klientus pirkt nevis vecus lietotus, bet jaunos auto. Pamata atšķirība ir tanī, ka tieši ar vecām mašīnām vienkārši varēja tikt galā arī pats auto īpašnieks un nopirkt vajadzīgo detaļu, vai arī veikt nelielu labošanu. Tomēr mūsdienīgas mašīnas visas ir pārpilnas ar elektroniku, kas liedz iespēju veikt remontu pašam, kā rezultātā spiež cilvēkus griezties tādās vietās kā, piem., sertificēts toyota autoserviss vai, piemēram, cita veida markas serviss. Tāpēc būtu būtiski, lai ir izraudzīts ne tikai cenu ziņā patīkams autoserviss Rīgā vai arī citur Latvijā, bet arī ar plašu pakalpojumu daudzveidību, kas tiek realizēti kvalitatīvi.

Kā tieši dalās servisi?

Ikviens autoserviss Juglā vai citā Rīgas daļā, kā arī pārējā Latvijā var būt iedalīts trīs galvenajās grupās, sertificēti dīleru autoservisi, licencēts parasts autoserviss un visbeidzot privātu garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko tad tie atšķiras un, kāds būs vislabākais opcijas variants, centīsimies noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas serviss, tāds var būt, piem., sertificēts lexus autoserviss, konkrēti tie parasti būs izveidoti kā noteiktas markas auto pārstāvniecības, kuru tieši remontā un garantijas servisā specializējas. Visbiežāk tas būs auto apkope pēc garantijas, tā kā, gadījumā ja, piem., būs nepieciešams auto remonts, mašīnas īpašnieks varētu būt spiests maksāt “labu” summu. Nenoliedzami, tas nemaz nav visos sertificētos servisos, tāpēc šis punkts jau ir kārtīgi jāpārbauda.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai jebkur citur mūsu valstī, kas tieši ir piereģistrēts, ievērojot Latvijas likumus kā arī tie pilnīgi jau ir atbildīgi par savu paveikto darbu, pat, kad Jums vajadzīga tikai riepu montāža un balansēšana. Tāds autoserviss ir un būs salīdzinoši populārs, tādā servisā būs kā kvalitatīvs auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī augstas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pat laikā cenas būs zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kur sniegtais auto remonts tiek izdarīts neoficiāli. Protams, šajā gadījumā ir zemas izmaksas, taču te nav arī jebkādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Turklāt jauno auto diagnostika drīzāk nebūs precīzi veikta.

Kritēriji, kurus jāievēro, ja tiek meklēts autoserviss Rīgā vai citur Latvijā

Galvenie faktori, kuri jāievēro izdarot servisa atlasi:
1)Tehniskais aprīkojums – bez noteikta aprīkojuma komplekta nav realizējama kvalitatīva auto diagnostika un arī parasta riepu montāža un balansēšana. Tādēļ vienmēr noskaidrojiet, kāds pacēlājs un cits aprīkojums var būt servisā, tādā, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss;
2)Personāls – Sertificēts automehāniķis ir augstas klases pakalpojumu iezīme. Ja darbiniekam pat nav vienkāršāko zināšanu vai viņam pat grūti noteikt bojājuma iemeslu, neriskējiet! Pat, ja Jums nepieciešams auto elektriķis, tā kā mūsdienās jaunās mašīnas ir ļoti atkarīgas no elektronikas.
3) Auto detaļas – noskaidrojiet tieši par materiāliem un arī izmantotajām detaļām. Atcerieties, ka tieši zemas kvalitātes rezerves daļas uzstādīšana, pēc laika jau var radīt nelabojamas sekas mašīnai.
Jāsaprot, kad kvalitatīva autoservisa atrašana jau ir Jūsu drošība un arī ilga auto mūža garantija. Noskaidrojiet paziņu atsauksmes un tad piemeklējiet centrus, kur būs atbildīgi tieši par sniegto pakalpojumu kvalitātes līmeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.