VAI IR DROŠI ONLINE IEGĀDĀTIES ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS?

Jebkura no mazajām alkohola darītavām Latvijā var lepoties ar savu stāstu par to, kā no hobija, alus darīšana vai vīna brūvēšana ir pārvērtusies par maza izmēra biznesu. Kāds iet vecātēva pēdās, vēl kāds izdomājis, ka šis būs labs veids kā realizēt pāri palikušo ražu, cits vienkārši iedvesmu smēlies youtube. Lai arī alkohola ražošana mājas apstākļos ir diskutabls jautājums un likums regulē ko un kādos apmēros drīkst ražot, mājās vai nelielā mājas ražotnē brūvēts alus, uzlējums vai mājas vīns ir pat sava veida delikatese un noteikti labs produkts, ko piedāvāt citiem dažādos gadatirgos. alkohola pārdošana internetā iesākumā varētu likties nedaudz savāda, taču, tā ir normāla prakse. Piegādes veic pats ražotājs un pārdevējs, tādēļ tas ir veids kādā var pārliecināties par pircēja vecumu, turklāt, ja pārdevējs ir ticis maldināts un preces vēlas iegādāties nepilngadīga persona, nauda tiek atgriezta bankas kontā.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

DUMBRĀJU ALUS UN JĀŅOGU UZLĒJUMS NO MĀJRAŽOTĀJIEM.
Mājas bruvēts alus vai darīts vīns ir lieliska dāvana svēkos tuvam draugam. Veikalos nopērkamie alkoholiskie dzērieni noteikti negaršo tā, kā mājražotāju vīni, uzlējumi, sidri un arī mājās brūvētais alus. Mājas degvīns arī ir ar savādāku, pat nedaudz ekskluzīvu garšu. Vēl viens aspekts ar ko mājražotāji atšķiras no lelajām alkohola rūpnīcām un alus darītavām, ir dažādu garšu piedāvājums, kas sniedz iespēju pārdot unikālu preci, ka var kļūt par firmas zīmi! Aveņu uzlējums vai upeņu uzlējums noteikti būs gana labas opcijas tostam svētku dienās vai Dumbrāju alus veldzēs slāpes karstā vasaras dienā.

KAS REGULĒ ALKOHOLA PIRKŠANU ONLINE?
Lielāki vai mazāki alkoholisko dzērienu veikali, preču piegādi veic pašu spēkiem. Tas ir arī veids kā pārdevējam pārliecināties, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Lokālas alkohola darītavas piegādi veic uz tuvākajām pilsētām un rajoniem. Arī bezmaksas piegāde tiek noteikta balstoties uz konkrētu summu, kas būtu adekvāta pircējam un izdevīga pārdevējam. Iegādājies Latvijā ražotu preci un atbalsti savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.