MODUĻU ANGĀRI UN GARĀŽAS PAR PIEVILCĪGĀM CENĀM.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi. Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Ņemot vērā, ka garāža aiz savas atslēgas glabā lielgabarīta tehniku un vērtīgas mantas, tad svarīgi izvērtēt visus par un pret lai iegādātos drošu un izturīgu moduļu garāžu. Pēdējos gados moduļu garāžas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda, ir kļuvušas īpaši populāras. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

KĀ IEGŪT PIEMĒROTU GARĀŽU?
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ir pieejamas arī traktoriem paredzētas garāžas, kas ir lielākas, taču tik pat mobilas un ērti uzstādāmas. Ja Jums jau ir pašam sava garāža, taču nepieciešami jauni garāžas vārti, arī tos var izgatavot piemērotus klienta vēlmem un pielāgotus jau esošai garāžas konstrukcijai. Ja runa par cenu, tad to sastāda dažādi faktori – garāžas izmērs, seguma veids, piemēram, dzelzs vai akrils. Konsultanti noteikti palīdzēs izvēlēties piemērotāko no garāžu tipiem jūsu vajadzībām.

MOBILIE ANGĀRI MĀJSAIMNIECĪBĀM UN LAUKIEM.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.