LOGU, VĀRTU UN ŽOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

Uzzini vairāk – https://luksslogi.lv/logu-montaza/

DAŽĀDA TIPA MATERIĀLU LOGU KONSTRUKCIJAS JEBKURAM KLIENTAM.
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Pastāv opcija izvēlēties arī alumīnija logus. Papildus visām jau esošajām lieliskajām funkcijām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logi bojās ēkas vizuālo un tehnisko stāvokli, jo alumīnija konstrukcija ir viegli pielāgojama fasādei un tie arī labi izskatās. Logu pareiza montāža ir pats svarīgākais posms visā procesā, jo kvalitatīvi materiāli un pareiza uzstādīšana ir svarīga arī ventilācijai, jo neuzkrāsies kondensāts, kas bojātu logu ailes un radītu labvēlīgu vidi pelējuma sēnītei un tamlīdzīgām problēmām.

KAS UZSTĀDA PALODZES?
Svarīga ir arī iekšējās un ārējās apdares kvalitāte. Palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē ir saprotams apdares darbu elements, kas kalpo ne tikai dekoratīvam, bet arī praktiskam un funkcionālam nolūkam. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Lai veidotu kopēju ēkas fasādes un citu elementu saskaņotību, vārtus, garāžas vārtus, durvis, palodzes un daudzus citus elementus pasūtīt vienotā stilistikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.