KĀ SAŅEMT ĀTRO KREDĪTU TIEŠSAISTĒ?

Jebkuram, kurš ir sasniedzis pilngadību, ir iespējams saņemt aizdevumu internetā. Tautā saukti par sms kredītiem, tie ir pazīstami plašākai sabiedrībai vismaz jau gadus desmit. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Aizdevumu iespējams saņemt personām, kas sasniegušas vismaz 20 gadu vecumu, taču, pēc 70 gadu sasniegšanas, aizdevumi netiek izsniegti. Parasti šāda veida īstermiņa kredīti ir populāri, jo tiem ir elastīgs atmaksas veids un maksājuma termiņu iespējams pagarināt.

Tas ir ērts risinājums situācijām, kad piemeklējuši neparedzēti izdevumi un nepieciešams veikt kādu svarīgu pirkumu, vai vienkārši nepieciešami iztikas līdzekļi, kad palikušas pāris dienas līdz algai.

INTERNETA AIZDEVUMU PRIEKŠROCĪBAS

Ir vairāki iemesli, kādēļ cilvēki izvēlas ātros aizdevējus un viens no tiem ir vieglā pieejamība, kas nozīmē to, ka tiek pamatīgi ietaupīts laiks. Došanās uz banku nav ērta, jo jāizplāno brīvdiena, jākārto kaudze formalitāšu un tas vienkārši nav tā vērts, ja nepieciešams aizņemties nelielu naudas summu. Kredīta saņemšanai izvērtē esošos ienākumus, kredītvēsturi un arī dažus citus faktorus. Viss aizdevuma saņemšanas process(patēriņa kredīts bez ķīlas)  prasa ne vairāk kā stundu, pat mazāk, un pēc pieteikuma apstiprināšanas, naudas summa kontā nonāk jau dažās minūtēs. Pirmais aizdevums parasti ir bez maksas, bet pārējiem tiek piemērots neliels procentu maksājums, kas uz kopējā izmaksu fona neko daudz nemaina.

VAI AIZŅEMTIES INTERNETĀ IR DROŠI?

Ar vien vairāk pakalpojumu varam izmantot tiešsaistē, neizejot no mājas, un finanšu pakalpojumi nav izņēmums. Aizdevējs visu informāciju, par kredīta pieteicēju iegūst elektroniski, tādēļ nav nepieciešams iesniegt papildus dokumentus. Visu informāciju par aizdevuma kopējām izmaksām ir iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, savukārt, visi dokumenti tiek atsūtīti elektroniski. Protams, ka aizdevēja darbošanās Latvijas teritorijā ir pilnīgi legāla un licencēta, tādēļ uztraukums par dažādām krāpšanas shēmām nav aktuāls. Aizdevuma atmaksa ir vairāk kā elementāra – noteiktā datumā jāpārskaita atmaksas summa uz aizdevēja bankas kontu, kamēr ir izpildītas visas aizdevuma grafikā minētās saistības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.